Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért érzem úgy, hogy az ISIS...

Miért érzem úgy, hogy az ISIS igazából a CIA találmánya?

Figyelt kérdés

Tudom, összeesküvés-elmélet.

Találtam neten csomó angol nyelvű propagandaanyagot, és szinte mindent amerikai szervereken (pl. wordpress.com), konkrétan teljesen rendes leírást, hogy miként lehet könnyen nagy hatóerejű bombákat csinálni.

(még mielőtt akárki gondolná, NEM akarok hozzájuk csatlakozni, csak érdekel a főleg szociológiai háttere ennek a szervezetnek.)

Valamint láttam a legújabb videójukat, ahol 16 túszt fejeznek el (Aki nagyon akarja könnyen megtalálja...) De nekem az az érzésem, mintha egy filmet néznék, ergo megrendezett az egész. Túlságosan profi, filmes technikák.

Szerintem ha akarná, az USA pár nap alatt eltörölné a föld színéről ezt az egész kalifátust. De nekem ezek a légi csapások csak látszat-intézkedések tűnnek. Tudjuk, hogy jó üzlet a háború... pár százezren meghalnak, és?

Szaddám ellen hogy megindultak már, az állittólagos tömegpusztító fegyverek miatt.

Nekem nagyon gyanús ez az egész már.

2014. nov. 23. 13:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Itt írnak róla.

2014. nov. 23. 14:25
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Azért mert az emberek szeretnek mindent az USA-ra meg Izrealre fogni...
2014. nov. 23. 14:52
 3/12 anonim ***** válasza:
12%

Az usanak kell a háború. Mert a háború pénzt és sok fegyvert megy üzemanyagot lehet eladni. Azért érzed úgy mert így van. Már a legelején meglehetett én meg is mondtam. Nehogy már fekák meg ilyenek legyenek ott akit az amerikai barátnőjük fel is ismer és nyilatkozik. Ez kábé olyan minthogyha a gyerek észrevenné hogy a mikulásnak olyan a hanga mint a papának.

Jah a kedvencem ami tényleg naaaagyon röhelyes amikor véletlen mellément az amerikai segélycsomag pont az ISIS hez. Huhúúú műholdunk van 500km ről lelövöm a legyet de pont ott landolt.

2014. nov. 23. 15:23
 4/12 anonim ***** válasza:
17%
mert az
2014. nov. 23. 16:25
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Természetesen emögött is az űrlények és reptoidok állnak, pont mint 9/11-nél...
2014. nov. 23. 16:56
 6/12 A kérdező kommentje:
hát Izraelre nem gondolok, nekik nagyon nem jó, hogy a szomszédban van a balhé, ergo nekik nem érdekük.
2014. nov. 23. 17:40
 7/12 anonim ***** válasza:
39%
Érdekes módon a hatalmas iszlamisták csak izraelt nem támadták meg. A "saját" népüket könnyűszerrel ölik. Milyen furcsa.
2014. nov. 23. 19:25
 8/12 anonim ***** válasza:
18%
Hogyne lenne érdekük amúgy is. Az eladott olaj fegyver plusz megszállt terület mind izraelnek megy a garázsba. A megölt arabok és elfoglalt területek plusz a nemzetközi sajtó erős hátszele szintén őket erősíti hogy kell a háború. Ezért vannak megrendezett lefejezések.
2014. nov. 23. 19:28
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
persze, hogy nem támadják meg Izraelt, mint ahogyan Iránt sem merik, ugyanis félnek az erős hadseregektől
2014. nov. 27. 22:55
 10/12 anonim ***** válasza:
10%

Nem kell velük foglalkozni különben addig reklámozzák őket, amíg az emberek annyira meg lesznek rémülve, hogy a hatóságoknak adják a szabadságukat és diktatúra felé haladjunk.

Valójában nincs semmiféle ilyen veszély, nem létezik az Iszlám Állam. Ha terrortamádás van Amerikában és Európában, akkor az mind belső munka, mint 9/11. Nincs semmi. keresztények vs muszlimok. Tudunk és ők is tudnak békésen egymás mellett élni.

Az illuminátusok és a szabadkőművesek bábjai az Iszlám Állam harcosai. Egy 20. csicskások.

2015. jún. 7. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!