Magyar-Orosz koalícíó?
Nem ok nélkül minősítik le Magyarországot! Putyinnal nem járnánk jobban, elég volt belőlük 40 évig.
Nem a nemzet dicsőíti Putyint, hanem csak Orbán. Nyugaton már lejáratta magát, azért dörgölődzik az oroszokhoz.
Nem kell orosz koalíció.
Egyik fenékből ugornánk a másik fenékbe?Nem jó ötlet.
Én a függetlenséget támogatom, ne tartozzunk se nyugathoz se kelethez.
Kölcsönösen előnyös kereskedelmi szerződéseket kell kötni mindkét féllel és így profitálni a keletből és a nyugatból is.
Régen is, Magyarország akkor volt fejlettnek mondható, amikor kiegyensúlyozott politikát folytatott kelet és nyugat között.
"anem erkölcsi árulás is"
Erkölcsileg Romániával, Szlovákiával meg Ausztriával is rossz egy unióban, egy szövetségi rendszerben lenni.
Oroszország szinte önellátó, nem igazán értem gazdaságilag miért lenne ez rossz. Persze a függetlenség megtartása már más kérdés, ellenben egy dualizmus (amire azért kicsi az esély, szerintem) nem lenne feltétlen negatív.
Az erkölcsi árulás témához hozzászólva, nagyon szűk látókörűnek kell lennie valakinek ahhoz, hogy egy jobb orosz-magyar kapcsolatot erkölcsi árulásnak nevezzen.
A vezetők, az eszme és az elnyomás ellen lázadtunk, nem az orosz nép ellen, mint ahogy régen sem az osztrák nép ellen.
Ha nincs egység, Europát eltapossák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!