Milyen következményei lesznek annak, ha Törökország teljesen iszlamizálódik?
Már évek óta ez megy Törökországban, mióta Erdogan az elnök. Vannak ellene ugyan tüntetések, de eddig úgy látszik, hogy ez édeskevés.
Mennyi az esélye annak, hogy Törökország is egy erősen iszlamista ország lesz, mint Irán, vagy mint most Szaúd-Arábia, vagy akár az Iszlám Állam?
A törökök ezt mennyire akarják? Vagy mennyire támogatják? Révén, hogy rengeteg török él Európában is, nem csak Törökországban.
Ja, Atatürk mentette meg az országot, mi?
Rá szokták mondani, hogy kimentette a fuldokló lányt a tengerből és megerőszakolta.
Nem volt igazán se török, pláne nem muszlim! Rengeteget ártott az iszlámnak, és szándékosan. A nyugat beépített embere volt!
Könyörtelenül likvidált mindenkit, aki veszélyt jelentett az ő hatalmára.
Csak az agymosott törökök istenítik. Hála Istennek, egyre több minden derül ki a mocskos kis dolgairól. Nem csoda, hogy megmérgezték. Bár hivatalosan ez is titok.
Utolso: Az igaz hogy apja gorog volt es Athenban tanult Ataturk de megsem egy karoli mihaly (egy hazaarulo nem erdemli meg hogy nagybetuvel irjam a nevet) aki leszerelte volna a torok sereget hogy ma Torokorszag csak harmada legyen ahogy elterveszte az Antant....
A problema a torokokkel hogy megtartsak az orszagot be kelet nyalniuk a gyozelem utan a nyugatnak.....
Es mivel a boszporuszon szabadon hajozhatnak 2020-ig az antant hajoi felo hogy 20 utan mar a pofatlan torokok penzt kernek.....
Egyszoval a diktatum maig tarto hatasait probalja lerazni Torokorsag, es termeszetesen rogton iszlamista a 200- eves demokraciajaban meg 1964-ben is a negerekkel szegregaciot alkamazo Usa-val szemben....:)
#12 Nehéz komolyan venni egy olyan hozzászólást, ami hemzseg a helyesírási hibáktól.
A legdurvább: "megtartják" helyett "megtartsák". Ezt a szót kijelentő módban ty-vel ejtjük, nem cs-vel. (Felszólító módban lenne cs-vel.)
"Kellett" helyett "kelet". (Amit te írsz, az egy égtáj, mint a nyugat.)
A Többit hadd ne soroljam fel! Tiszteljük meg egymást azzal, hogy normálisan írunk egymásnak.
Nehez komolyan venni egy olyan hozaszolast mely erdemileg nem bizonyitja hogy Ataturk egy masodik karoli mihaly volt.
Valamint cafolna azt a tenyt is hogy muszaj volt engedni a nyugatnak, mely beklyokat most probalja lerazni Torokorszag...pedig tuntetek is a miniszterelnok ellen....
Pedig a torok szultan alairta volna a diktatumot..igaz torok letere ugyebar.:(
Szoval egy kis targyilagosagot, tenyeket la lehet, mert amig szemezgeted a helyesirasi hibakat addig inkabb tenyekkel kene alatamasztani mondanivalod...
"pedig tuntetek is a miniszterelnok ellen"
Te miért tüntetsz a miniszterelnök ellen?
"Nos akkor javitja: tuntettek.Igy jo?"
Nekem egy t-vel is jó volt!Ha neked nem ciki, akkor nekem sem.
Ne haragudj, de te nem vagy partner.
Bizonyára könyvekből értesültél, amikkel a nyugati népek agyát mossák.
De egyszer beszélgess el egy törökkel! De abból a tízezerből, akik tüntettek Erdogan ellen, hanem abból az egymillióból, akik elmentek a tüntetések után Erdogant meghallgatni, és éltették őt.
Te onnan ne mondd meg, hogy mi itt miben élünk!
É ki vagy te, hogy én meggyőzzelek? Hol érdekel engem, hogy te mit hiszel, és hogy elfogadod-e az én meggyőződésemet? Teszed az agyad a nagy semmire!
Én török létemre tudok magyarul írni, te magyar létedre nem tudsz! Előbb ezzel foglalkozz! Én elsüllyednék szégyenemben, nemhogy még ugráljak itt!
Még valami: Nekem sincsenek ékezetes betűim a billentyűzetemen, de megtisztellek azzal, hogy bemásolom őket, és úgy írok.
Te vagy lusta vagy ehhez, vagy annyira gáz a helyesírásod, hogy már meg se mered kockáztatni, hogy rövid és hosszú magánhangzókat is használj!
Jol van.Egyreszt dicseretes hogy torokkent tudsz magyarul irni....ez eleg erdekes...de lehet ilyen.Csak egy kerdesem van: Hogyan tanultal meg? Eredetileg magyar voltal majd kivandoroltal Torokorszagba vagy esetleg magyar feleseged van? (puszta kivancsisag)
Amugy Erdogan elnokkel en is egyetertek.Azt hittem ellenzed!
Mert o akarja lerazni az antant megmaradt igajat Torokorszagrol ezert is rogton jonnek a nyugatiak hogy iszlamizalodnak a torokok...
Holott szerintem egy normalis elnokuk van..mely Ataruk munkajat folytatja tovabb, hisz ha Ataturnek nem lett volna erdeke az eross Torokorszag es a nyugat embere lett volna mint karoli (habar van olyan elmelet hogy inkabb idealisba barom volt a karoli mihaly) akkor simman le kellet volna szerelni a torok haderot es harmadara csokenteni Torokorszagot az antant eredeti tervevel oszhangban.....
De nem ezt tette...szerettek volna a magyarok egy Ataturkot annak idejen volt is ugy hivtak hogy Tisza Istvan akit megoltek a katonak valoszinu megrendelt gyilkolas volt hisz ha marad akkor ma Magyarorszag legalabb ketszer ekkora volna, vagy idejeben lepve akar megmaradt volna a teljes Magyarorszag hisz a kisantant nem rendelkezett jo handsereggel es az antantnak se volt mivel tamogatni.
Ezert volt erdeke az antantnak hogy a megszalando orszagokban a katonai vezetoket legyerelje es likvidalja...
Na ebbe a szerepbe nem illik bele Ataturk....
Hogy modenizalta Torokorszagot es az iszlamot kisse viszaszoritotta kulonvalasztva az allamot a vallastol szeritem csekely ar mint hogy harmada lett volna az orszag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!