Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek is Ukrajna Európa...

Szerintetek is Ukrajna Európa legvisszataszítóbb országa?

Figyelt kérdés

Rengeteg szempontból ijesztő, undorító az egész ország. Ott van pl. a csernobili baleset, ami máig rontja az egészséget, akkor cirill írásrendszer, ami egem automatikusan az elmaradottságra emlékeztet (bár nem jelenti azt). Állandóan onnan jönnek a rossz hírek, most pl. ugye a háború. Az ország tele van rakétagyárakkal. Vérében a háborúzás (nem úgy értem, hogy bajnok, hanem feszt csak scandal van arrafelé). Rendetlenség, piszok, csúnya épületek. A nemzeti lobogójuk sem szép, a címerük is olyan, mintha egy szoci autó logója lenne...

A csernobili katasztrófa persze azért Fehéroroszországot is ronthatja (mert nagyon közel van, és gondolom a sugárzás nem figyeli az országhatárokat).

Ugyanakkor az lenne még a kérdésem, hogy Fehéroroszország jobb hely Ukrajnánál? Nem sokat tudok róla.

2014. okt. 1. 21:14
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Értem. Természetesen a keleti országrészre gondoltam, csak nem írtam oda. Ott van a rendetlenség, elismerem.
2014. okt. 4. 17:50
 22/33 anonim ***** válasza:
76%
én ukrajnai gyerek vagyok és a kérdező nagyon megsértett.
2014. okt. 4. 23:47
 23/33 A kérdező kommentje:
Ez van :\
2014. okt. 5. 09:16
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

"én ukrajnai gyerek vagyok és a kérdező nagyon megsértett."

Ne vedd magadra, nem az ukrajnai emberekkel van a baj, hanem az ukrán politikusokkal.

2014. okt. 5. 13:59
 25/33 anonim ***** válasza:
6%
És a magyar politikusok mivel jobbak ? Törődj azokkal!
2014. okt. 5. 14:37
 26/33 A kérdező kommentje:
Ha ukrajnai vagy, akkor biztos nyugati, és azzal a résszel Sosem volt bajom.
2014. okt. 5. 15:09
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
"És a magyar politikusok mivel jobbak ? Törődj azokkal!" Ez még nem menti fel az ukrán politikusokat. Bár fenntartom, amit mondtam, a magyar politikusok sehol sincsenek az ukránokhoz képest.
2014. okt. 5. 21:55
 28/33 anonim ***** válasza:
0%
És mi közöd az Ukránokhoz ? És mért nem jók azok a politikusok ? Mert nem nyalják az oroszkáidat ?
2014. okt. 6. 20:56
 29/33 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem neked nem is érdemes válaszolni. Le lett írva. Ne provokálj tovább légyszíves.
2014. okt. 6. 22:07
 30/33 Alexandra2013 válasza:
80%
no comment az egész kérdésedre. úgy látom te is egy nagyon "okos" ember vagy...
2014. nov. 2. 20:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!