Szerintetek is Ukrajna Európa legvisszataszítóbb országa?
Rengeteg szempontból ijesztő, undorító az egész ország. Ott van pl. a csernobili baleset, ami máig rontja az egészséget, akkor cirill írásrendszer, ami egem automatikusan az elmaradottságra emlékeztet (bár nem jelenti azt). Állandóan onnan jönnek a rossz hírek, most pl. ugye a háború. Az ország tele van rakétagyárakkal. Vérében a háborúzás (nem úgy értem, hogy bajnok, hanem feszt csak scandal van arrafelé). Rendetlenség, piszok, csúnya épületek. A nemzeti lobogójuk sem szép, a címerük is olyan, mintha egy szoci autó logója lenne...
A csernobili katasztrófa persze azért Fehéroroszországot is ronthatja (mert nagyon közel van, és gondolom a sugárzás nem figyeli az országhatárokat).
Ugyanakkor az lenne még a kérdésem, hogy Fehéroroszország jobb hely Ukrajnánál? Nem sokat tudok róla.
Ne írd így le őket.
Szegény ukránokkal eléggé kitolt a történelem.
Sztálin is megszívatta őket, most meg feláldozták az országukat a nyugatnak.
Ukrajna teljesen eladósodott hosszú időre, emellett ott van neki a "keleti országok betegsége", vagyis a sok oligarchia, korrupció
Fehéroroszországban az egy főre jutó 2x akkora, mint Ukrajnában.Így értelemszerűen jobb, mint Ukrajna.
A cirill írásrendszernek nincs köze az elmaradottsághoz, ráadásul újabb, mint a latin. Ugyanúgy van folyóírása, a z betű szebb is benne.
Nem Csernobil miatt visszataszító, inkább az , hogy a saját népüket irtják terrorelhárítás címén.
Én már sokszor jártam Ukrajnában, én viszont állítom, hogy a kedvenc országom. Nagyon kedvesek az emberek, finomak az ételek, olcsóak az árak. Kijevet imádom, olyan mintha itthon lennék Budapesten csak valahogy barátságosabb, biztonságosabb érzetet kelt. Nem semmi, hogy ott a csöves Tolsztojt olvas a metróállomáson tűrhető ruhákban, nempedig a saját sz*rában fetreng, mint Pesten.
Mióta a balhé van, nem merészkedtem Kárpátaljánál keletebbre, de már "honvágyam" van Kijevbe, remélem hamarosan rendeződik a balhé és visszatérhetek.
Mióta jobban megismertem, erősen kötődöm Ukrajnához, és nagyon fáj, hogy megy ott az a konfliktus. Egyik oldalnak se szurkolok, csak annyit kívánok, hogy minél békesebben, minél hamarabb oldódjon meg ez az egész dolog, és ne okozzon hosszútávon kárt az országnak.
"szerintem magyarország európa legvisszataszítóbb országa. ukrajnát inkább sajnálom, amiért ennyi rossz dolog történt velük"
Akkor makogj ott! :)
"szerintem magyarország európa legvisszataszítóbb országa."
Isten veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!