Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek is Ukrajna Európa...

Szerintetek is Ukrajna Európa legvisszataszítóbb országa?

Figyelt kérdés

Rengeteg szempontból ijesztő, undorító az egész ország. Ott van pl. a csernobili baleset, ami máig rontja az egészséget, akkor cirill írásrendszer, ami egem automatikusan az elmaradottságra emlékeztet (bár nem jelenti azt). Állandóan onnan jönnek a rossz hírek, most pl. ugye a háború. Az ország tele van rakétagyárakkal. Vérében a háborúzás (nem úgy értem, hogy bajnok, hanem feszt csak scandal van arrafelé). Rendetlenség, piszok, csúnya épületek. A nemzeti lobogójuk sem szép, a címerük is olyan, mintha egy szoci autó logója lenne...

A csernobili katasztrófa persze azért Fehéroroszországot is ronthatja (mert nagyon közel van, és gondolom a sugárzás nem figyeli az országhatárokat).

Ugyanakkor az lenne még a kérdésem, hogy Fehéroroszország jobb hely Ukrajnánál? Nem sokat tudok róla.

2014. okt. 1. 21:14
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
26%
Nem Fehéroroszország az Oroszok önkéntes gyarmata?
2014. okt. 1. 21:18
 2/33 anonim ***** válasza:
96%
szerintem inkább románia.
2014. okt. 1. 21:19
 3/33 anonim ***** válasza:
99%

Ne írd így le őket.

Szegény ukránokkal eléggé kitolt a történelem.

Sztálin is megszívatta őket, most meg feláldozták az országukat a nyugatnak.

Ukrajna teljesen eladósodott hosszú időre, emellett ott van neki a "keleti országok betegsége", vagyis a sok oligarchia, korrupció

Fehéroroszországban az egy főre jutó 2x akkora, mint Ukrajnában.Így értelemszerűen jobb, mint Ukrajna.

2014. okt. 1. 21:23
 4/33 anonim ***** válasza:
79%
Lehetnének, de elég sok hülyeséget hordtál itt össze az országról.
2014. okt. 1. 21:34
 5/33 anonim ***** válasza:
96%

A cirill írásrendszernek nincs köze az elmaradottsághoz, ráadásul újabb, mint a latin. Ugyanúgy van folyóírása, a z betű szebb is benne.

Nem Csernobil miatt visszataszító, inkább az , hogy a saját népüket irtják terrorelhárítás címén.

2014. okt. 1. 21:41
 6/33 anonim ***** válasza:
22%
Hát nem tudom, versenghet a helyezésért annyi biztos.
2014. okt. 1. 21:45
 7/33 anonim ***** válasza:
96%

Én már sokszor jártam Ukrajnában, én viszont állítom, hogy a kedvenc országom. Nagyon kedvesek az emberek, finomak az ételek, olcsóak az árak. Kijevet imádom, olyan mintha itthon lennék Budapesten csak valahogy barátságosabb, biztonságosabb érzetet kelt. Nem semmi, hogy ott a csöves Tolsztojt olvas a metróállomáson tűrhető ruhákban, nempedig a saját sz*rában fetreng, mint Pesten.

Mióta a balhé van, nem merészkedtem Kárpátaljánál keletebbre, de már "honvágyam" van Kijevbe, remélem hamarosan rendeződik a balhé és visszatérhetek.

Mióta jobban megismertem, erősen kötődöm Ukrajnához, és nagyon fáj, hogy megy ott az a konfliktus. Egyik oldalnak se szurkolok, csak annyit kívánok, hogy minél békesebben, minél hamarabb oldódjon meg ez az egész dolog, és ne okozzon hosszútávon kárt az országnak.

2014. okt. 1. 22:00
 8/33 anonim válasza:
18%
szerintem magyarország európa legvisszataszítóbb országa. ukrajnát inkább sajnálom, amiért ennyi rossz dolog történt velük
2014. okt. 1. 22:06
 9/33 anonim ***** válasza:
87%

"szerintem magyarország európa legvisszataszítóbb országa. ukrajnát inkább sajnálom, amiért ennyi rossz dolog történt velük"

Akkor makogj ott! :)

2014. okt. 1. 22:10
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

"szerintem magyarország európa legvisszataszítóbb országa."

Isten veled.

2014. okt. 1. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!