Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Jobbik gyűlés Dömsödön ahol...

Jobbik gyűlés Dömsödön ahol megtapsoltak egy cigány fiút. Vélemények?

Figyelt kérdés

Mi a lényeg? Egy cigány azt mondja, hogy tisztességesen akar élni, dolgozni. Erre nem az a válasz a jobbikosoktól, hogy "dögölj meg büdös cigány", hanem megtapsolják. Talán ha több kisebbségi is átvenné ezt a stílust életvitelt, akkor nem lenne ellentét.

[link]

idézem az indexes hírt aki ebben a témában tuti nem ferdít:

"Bemutatkozó beszéde végén végre rátér "a cigánykérdésre". Van megoldási javaslata. El kell venni a cigányoktól a segélyt, helyette építhetnének utakat.

A fórum utolsó felszólalója egy húszéves forma fiú. "Az én belátásom szerint én kisebbségi vagyok" - kezdi. "Apám tisztességben felnevelt, dolgozom, 11 hónapja bejelentett állásban. Fiatal gyerek vagyok, aki még nem tudja, hogy mi az élet. Azért is jöttem el erre a gyűlésre, hogy tisztán lássam a dolgokat. Hogy nekünk fiataloknak mit érdemes. Hogy példát mutassunk a fiatalabbaknak, hogy a tízéves lássa, hogy az öt-hat évvel idősebb odamegy és segít. Példát kell mutatni a népnek. Fogjunk össze páran és egységes erővel szüntessük meg ezt az erőszakot." Megtapsolták."

2010. jan. 21. 20:15
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:

amíg az állam különbséget tesz etnikumok alapján addig az átlag ember is különbséget fog tenni. Ha mindenkit egyenlő jogokkal és kötelességekkel kezelne, akkor nem lenne gond. Ezzel szítja a gyűlöletet. És nem a jobbik vagy akármelyik párt polgármester vagy a Kis Pista, hogy megmondja, hogy ez létezik.

Mellesleg te elítéltél egy teljes szavazótábort látatlanban, én pár személyes hozzászólásod alapján alkottam véleményt.

2010. jan. 21. 23:10
 32/45 anonim ***** válasza:
4%
A pártszimpátiát választja az ember. A származását nem tudja. Óriási különbség!
2010. jan. 21. 23:17
 33/45 A kérdező kommentje:

ez már lejárt duma.

nem az a baj, hogy ő egy etnikumba született, hanem az, amilyen életstílust VÁLASZTOTT! felfogod végre?

2010. jan. 21. 23:20
 34/45 A kérdező kommentje:

mellesleg pont azt sugallod, hogy szerinted mivel ő egy etnikumba született, ezért több jog kevesebb kötelezettség illeti meg és meg lehet különböztetni pozitívan.

ha nem így gondolnád akkor nem egy ilyen béna választ adtál volna arra amit feletted írtam.

2010. jan. 21. 23:22
 35/45 anonim ***** válasza:

Jaj nekem csak bűncselekmény van, jaj nekem nem számít a bőrszín, jaj ez olyan kirekesztő, fajgyűlölő, antiszemita, mert Horn Gábor is ezt mondta a libsisátorban! Én itt élek Pasaréten vagy a pesti külvárosi burzsujkerületben, én nem is látok cigányt, tehát ilyen nincs!

Talán menj le vidékre először, és vigasztald a 80 éves nénit, akit frissen raboltak ki és fenyegettek meg! Akkor legyen nagy pofád, amikor a 70-es IQ-jú véglény először megfenyeget!

2010. jan. 22. 07:27
 36/45 X. Maté ***** válasza:

Elítéltem egy teljes szavazótábort látatlanban?

Nem...

Kérdeztem is, hogy te elolvastad azt a cikket, amit belinkeltél, mert szerintem elég durva a tartalma.

Persze engem is zavar, hogy a cigányokkal kivételeznek, több segélyt kapnak, több pontot egyetemi felvételinél stb.

Bár az aranyos jobbikos szónok ,,nem kedveli a zsidókat". Ők legjobb tudomásom szerint semmivel nem kapnak többet, kevesebbet mint a többiek. És még van pár kisebbség, ami nem kap semmivel többet. De akkor most miért is kell utálni a zsidókat? (ne kezdjetek oldalakat írni, hogy mit tettek, mert csak röhögni fogok rajta)

Nos akkor miért nem támogatom a jobbikot?

-Szélsőjobb (elég lenne ennyi is)

-Rasszisták (és ne mond, hogy nem, mert a cikk leírja amit belinkeltél)

Ha nem lenne elég írj és majd még este válaszolok ;)

2010. jan. 22. 07:43
 37/45 anonim ***** válasza:
20%

Itt az a baj, hogy a Jobbik valami sajátos keveréke a középkori romantikát komolyan vevő kamaszoknak - természetesen ők mind igaz lovagok, akik a nagybetűs magyarokért küzdenek - és a bolsevikoknak.

Ameddig nem fogják fel, hogy a segélyezettnek segély jár, nem munkabér, mert a munkabér adó, és járulékköteles, addig nem tudom őket komolyan venni.

Amúgy, gratulálok, megtapsoltak egy romát. Hurrá. Kiskunlacházán meg tüntettek a "cigánybűnüzés" ellen, és tapsoltak a polgármesternek, aki elmondta a cigányokat mindennek. Mint kiderült, egy zakkant echtemagyar volt a gyilkos. Persze, most lehet jönni a kuruc bombabiztos információival, hogy ez csak elterelés, mert Morvai ezt olvasta ki egy kerecsensólyom röptéből, de ne hülyéskedjünk már.

2010. jan. 22. 10:38
 38/45 anonim ***** válasza:

Ne írjatok semmit, mert úgyse olvasom el, meg csak röhögök rajta, persze engem is zavar, de hát ez van.

Te nagyonértelmiségi.

2010. jan. 22. 18:34
 39/45 anonim ***** válasza:
A Jobbiknak kb. annyira van egységes koncepciója bármiről vagy bárkiről is, mint a Kuruc.info-nak.
2010. jan. 22. 20:21
 40/45 anonim ***** válasza:

Rohadt cigányok, dögöljenek meg!

A zsidókat meg kiutasítani az országból!

2010. jan. 29. 15:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!