Jobbik gyűlés Dömsödön ahol megtapsoltak egy cigány fiút. Vélemények?
Mi a lényeg? Egy cigány azt mondja, hogy tisztességesen akar élni, dolgozni. Erre nem az a válasz a jobbikosoktól, hogy "dögölj meg büdös cigány", hanem megtapsolják. Talán ha több kisebbségi is átvenné ezt a stílust életvitelt, akkor nem lenne ellentét.
idézem az indexes hírt aki ebben a témában tuti nem ferdít:
"Bemutatkozó beszéde végén végre rátér "a cigánykérdésre". Van megoldási javaslata. El kell venni a cigányoktól a segélyt, helyette építhetnének utakat.
A fórum utolsó felszólalója egy húszéves forma fiú. "Az én belátásom szerint én kisebbségi vagyok" - kezdi. "Apám tisztességben felnevelt, dolgozom, 11 hónapja bejelentett állásban. Fiatal gyerek vagyok, aki még nem tudja, hogy mi az élet. Azért is jöttem el erre a gyűlésre, hogy tisztán lássam a dolgokat. Hogy nekünk fiataloknak mit érdemes. Hogy példát mutassunk a fiatalabbaknak, hogy a tízéves lássa, hogy az öt-hat évvel idősebb odamegy és segít. Példát kell mutatni a népnek. Fogjunk össze páran és egységes erővel szüntessük meg ezt az erőszakot." Megtapsolták."
Takarodjon a Jobbik!
Az összes rasszista
nincs jobb dolgotok mint más embereket gyűlölni? inkább éljétek az életeteket rendesen
"Takarodjon a Jobbik!
Az összes rasszista
nincs jobb dolgotok mint más embereket gyűlölni? inkább éljétek az életeteket rendesen"
gratula:D ezt mihez is írtad?
20:27
elolvastad a kérdést??
vagy vakon ezt a szöveget nyomod mindenhol ahol a jobbikról van szó??
-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!