Ti támogatják Skócia függetlenedését?
Figyelt kérdés
Szerintem ez a függetlenedési törekvés nagyon szép, jó dolog.
A nemzeti szuverenitás pedig nem váltható be pillanatnyi jólétért.
Skóciát mondhatni erőszakkal szerezték meg az angolok, azóta gyakorlatilag "megszállva" van.
Skócia függetlenedése azzal is jár, hogy az Egyesült Királyság,meggyengül, mint nagyhatalom megszűnik létezni.
2014. szept. 10. 12:13
11/16 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, ha fizetnek érte akkor támogatom a függetlenedésüket. Amennyiben az Egyesült Királyság fizet, vagy többet fizet akkor őket támogatom.
12/16 hollófernyiges válasza:
"Skóciát mondhatni erőszakkal szerezték meg az angolok"
Menj vissza a töriórára, a skót király örökölte meg Angliát.
14/16 anonim válasza:
Én szurkolok nekik. Ha függetlenednek, akkor utána ellátogatok oda, az huzat.
15/16 anonim válasza:
Nekünk annyiból jó lenne egy független Skócia, hogy precedenst teremtene a határon túli magyarok autonómiaigényére. Ebből a szempontból nekünk fontos lenne ha a függetlenségre szavaznának, mert onnantól európai példát lehetne felhozni arra, ha egy nemzetiség önrendelkezési jogot követel magától. Az hogy Nagy-Britanniának és Skóciának ez jó lenne vagy sem azt nem tudom, ezt döntsék el ők maguk.
16/16 anonim válasza:
Uccsó, szerintem pont ezért nem fogják hagyni, hogy a skótok meglépjenek. Ha a maradás jön ki eredménynek nekem az gyanús lesz. Az EU-nak marhára nem érdeke, hogy ők legyenek az első dominó és aztán jöjjenek a katalánok, meg az összes többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!