Most az oroszoknak mi a véleményük a magyarokról? Mit gondolnak rólunk?
Figyelt kérdés
2014. szept. 7. 11:33
1/7 anonim válasza:
Az oroszok édestestvéreink, hamarosan felszabadítanak minket a nyugati megszállás alól.
2/7 anonim válasza:
"Az oroszok édestestvéreink, hamarosan felszabadítanak minket a nyugati megszállás alól."
Ja, aztán gondolom majd olyan szabadság lesz nálunk is, mint náluk.
3/7 anonim válasza:
Tudják hogy hamarosan egyesülünk és együtt harcolunk a zsarnok Nyugat ellen!!4! Merkel ideje lejárt! Kitartás elvtársak!!4
4/7 anonim válasza:
Minden orosznak más a véleménye.
5/7 anonim válasza:
Én ahányat ismerek, mindegyikük barátságos ember.
A szabadság meg relatív, mindenkinek mást jelent.
Szerintem Észak-Korea nem szabad ország.De Svédország sem, előbbiben elnyomó Sztálinista diktatúra van, a másikban, meg egy szabad demokratikus valaminek álcázott liberális elnyomás, véleményterror.
6/7 anonim válasza:
Szerintem ezt: A kis hülyék, nagy részük éltetnek minket, sőt testvéreinknek gondolnak, közben mi le se szarjuk őket, kapnak pár dicséretet, és már az országukat is adnák.
7/7 anonim válasza:
Mit gondolnak? Hát egyszer már azt gondolták, hogy föl kell szabadítani minket (Churchill és Roosevelt hathatós segítségével, mivel le se fütyülték mi lesz Kelet-Európával), most meg, ha már Ukrajnában vannak, jól jönne még egy kis terület. Úgyis max. egy nap alatt elfoglalnák az országot, szinte vétek lenne kihagyni egy ilyen lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!