Télen megfagyunk?
Ha az orosz ukrán helyzet nem enyhül/oldódik meg, akkor Oroszország nem fog tudni gázt szállítani Európába az Ukrajnán keresztül.
És akkor mi lesz?
A rezsicsökkentés miatt tavaly elhasználtul a gáztározókból az összes kinyerhető gázt, és azt még mindig nem töltöttük fel. Mivel fogunk fűteni?
# 10
A Gáztározók kialakítása a Gyurcsány kormányhoz köthető....
"Mivel fogunk fűteni?"
Amivel idáig, vegyes tüzeléssel.
Ilyenkor jó a "lemaradott vidéken".
"Gáztározók kialakítása a Gyurcsány kormányhoz köthető..."
Látod ebben biztos igazad van mert én már a Horhy korban is láttam olyat.
# 16
Persze, meg náci UFO-t is ugye? :-)))))
A földgáz tárolása. (info. a netről)
A földalatti gáztárolás céljára szolg. e l s ő magyarországi létesítményt Őriszentpéter közelében építették.
1 9 6 0-tól az itt tárolt földgáz hozzájárult a téli időszakban Budapesten jelentkező csúcsigények kielégítéséhez.
Gyurcsány akkor talán még nem is létezett. Úgyhogy "kedves" hazug kérdező ne segíts kedves fejedelmednek hazudni. Tud az magától is,bár nem a legjobban hisz tudjuk,hogy hazudik.
És akkor Horthy már lassan 20 éve nem tette a lábát magyar földre.
Ennyit az ostobaságaidról.
"Gáztározók kialakitása a Gyurcsány kormányhoz köthető."
Erre reagáltam úgy ahogy,mert ti gyurcsánymajmolók úgy tudtok hazudni,hogy az ember zsebében kinyílik a bicska,pedig nincs is benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!