Nem tartjátok pofátlanságnak az ukránoktól azt, hogy a "Világ" segítségét kéri?
Mert tudjuk, hogy kárpátaljáról magyar katonákat soroztak be, de ez nem elég, ők még tovább mennek és az "egész" "világtól" segítséget kérnek, mint ahogy a 444 is írta.
Szerintem nagy pofátlanság már tőlük..végülis orosz lakta területetet foglalt el putyin.. az egész történet elején.
Véleményetek?
Pofátlanságnak azt tartom, hogy nem tájékozódtál kellően, és hülyeségekkel rabolod az időnket.
Próbáld előbb megérteni, mit jelent itt a "világ segítsége". Aztán próbáld felfogni, mit jelent egy államban a sorozás. De leginkább azt értsd meg, mi a különbség aközött, hogy egy terület egy állam része, és aközött, hogy ott milyen nemzetiség él. Előbb utóbb eljuthatsz oda, hogy magad is zagyvaságnak tartod kérdésedet (és a hozzá fűzött megjegyzéseket).
Nem tudom. Igazából mindenki mond mindent. A legnagyobb pofátlanság inkább a média csúsztatása szerintem. Az indexen van egy kép és azt írják róla, hogy az oroszok ellen tüntetnek. Szinte pont ugyanaz a kép az rt.com-on és azt írják, hogy az ukránok tüntetnek a kormány ellen.
A másik része a dolognak, hogy senki nem fog nekik segíteni, mert az oroszok nem jelentenek valós veszélyt, míg például az ISIS igen. Gyakorlatilag azok kifogták a szelet az ukrán politikai garnitúra vitorlájából.
"A másik része a dolognak, hogy senki nem fog nekik segíteni, mert az oroszok nem jelentenek valós veszélyt, míg például az ISIS igen."
De, segíteni fognak nekik. Az oroszok VALÓS veszélyt jelentenek, jelenleg akár tetszik, akár nem, HÁBORÚ van, amelyben Oroszország támadta meg hadüzenet nélkül Ukrajnát.
Összeült az ENSZ Biztonsági Tanácsa. Lehet találgatni, hogy mi lesz döntése.
Az ukránoktól pedig nem tartom pofátlanságnak, hogy a világ segítségét kérik. Ha minket megtámadnának, mi is azt kérnénk, és ugye azt te sem tartod pofátlanságnak? Ennél sokkal nagyobb pofátlanságnak tartom amit az oroszok művelnek.
6: Reggel még mindenhol azt írták, hogy senki nem tudja megerősíteni azt, hogy támadnának az oroszok... Most meg már háború van? Elég gyorsan pörögnek az események nem?
Közben az orosz média tök mást mond... Még mindig azt mondom, hogy az ISIS veszélyesebb jóval, mint az oroszok.
"Elég gyorsan pörögnek az események nem? "
De igen.
"Közben az orosz média tök mást mond..."
Az orosz média régóta mást mond.
De nézzük a tényeket:
- Hétfőn kilőttek két OROSZ tankot Ukrajna területén. Hogy kerültek oda?
- Kedden elfogtak 10 OROSZ deszantost Ukrajnában, akik "eltévedtek". (Szegények, tájékozódni sem tudnak, ugye?)
- Szerdán kiderült, hogy az OROSZ reguláris hadsereg katonái "szabadidejükben" harcolnak a szeparatisták oldalán.
- Ma, csütörtökön pedig reguláris OROSZ katonák nyíltan behatoltak Ukrajna területére.
Ez az utóbbi cselekedet a nemzetközi jog szerint egy ország MEGTÁMADÁSÁNAK minősül, azaz HÁBORÚT jelent.
Délután be is jelentették, hogy Ukrajna és Oroszország háborúban áll egymással.
Mi kell még?????????
"Még mindig azt mondom, hogy az ISIS veszélyesebb jóval, mint az oroszok."
Én nem tudom, melyik a veszélyesebb.
8: Utánanéztem és ha ez tényleg igaz, akkor eddig védtem az oroszokat.
Viszont, orosz tankokat még Magyarországon is tudnál fényképezni. Amerikai és egyéb NATO tagállamból származó zsoldosok harcolnak az ukrán oldalon és fogtak is el nyugati katonákat. Obama pedig most tart élő beszédet, valaki meg is kérdezte hogy terveznek-e katonai ellencsapást és csak mellébeszélés megy még most is. Nem hiszem, hogy valós lenne az, hogy behatoltak és megsértették az ország területi integritását. Gondolom ha igaz lenne, akkor sokkal keményebben fogalmazott volna.
Igazából az ukránok az ilyen kamu híreket már hónapok óta gyártják és ez sem tűnik sokkal hitelesebbnek, mint a többi. De mondom, ha ez igaz, akkor elveszítik az oroszok nagyon sok ember támogatását.
Nézd, nem voltam ott, nem láttam a saját szememmel, tehát nem tudom az "abszolút igazságot". Én is csak a hírekből tájékozódom.
De sajnos igen sok, egymástól független hírforrás (nem médium, hanem forrás!) jelentett igen hasonló híreket. Persze, még ez is lehet akár manipuláció is, de ugye minél többen mondanak hasonló dolgokat, annál kisebb a valószínűsége.
Az eddig olvasott, hallott, látott híradásokból én azt a következtetést vonom le, hogy itt valóban megtámadták az ukránokat.
Igen, egyetértek azokkal, akik szerint az ukránok szar nemzetiségi politikája miatt fajult odáig a dolog, hogy az orosz nemzetiség ki akar szakadni Ukrajnából. A nemzetközi jog szerint ez azonban nem ilyen egyszerűen kivihető dolog. Viszont bármennyire is egyszerű, vagy nem, ettől a konfliktustól Oroszország KATONAI erejének NAGYON TÁVOL kellett volna maradnia.
Így bármennyire is csak a saját orosz nemzetiségük helyzetén akarnak javítani, AGRESSZORKÉNT kirobbantanak egy háborút Európában, amit sem az ENSZ, sem a NATO nem nézhet ölbe tett kézzel. Tartok tőle, hogy hasonló háború fog lezajlani, mint a délszláv háború volt itt mellettünk néhány éve, és ebben a háborúban az oroszok a rossz fiúk.
Adja az ég, hogy tévedjek - de azt hiszem, sajnos igazam lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!