Szerintetek Kárpátalja visszakerülhet Magyarországhoz?
Ha már visszacsatolós nap van ;)és most ez aktuális.
Hiszen az ukránok megszegték az 1991-es szerződést, semmibe vették a kisebbségi jogokat!
Az oroszok felajánlották nekünk Kárpátalját, a lengyeleknek Galíciát, a románoknak Észak-Bukovinát.
Mi itt a gond? Senki sem tilthatja meg!
Igen 8-as, Luxemburgban és Svájcban is tökre nyomorog mindenki.
De vehetjük még például Dániát, Belgiumot, Hollandiát, Írországot, Ausztriát, de ott vannak a Skandináv államok is, amik lényegében kis országok, ha azt vesszük, hogy csak a déli területeik lakottak igazán.
Ezek az országok mind-mind nyomorognak, mert nincs elég területük és mindenki csak kihasználja őket, igaz?:))
De jó lenne.Egyébként az oroszok azt jósolták,hogy kB 20 múlva kapunk vissza területeket délvidékről.Azt nem tudom hogy mire alapozva mondták,de mondták.
Az én véleményem:VISSZA MINDET AMI A MIÉNK!
Világ életemben megvetettem az ilyen ostoba revizionista kérdéseket.
A kérdező címzetes példánya annak az aljasságnak, amely alapján képes lenne megölni sok százezezer fiatalt, és képes lenne háborúzni.
Undorítónak tartom.
1, Kárpátalja sose volt ukrán csak kb. 20 éve az
2, A cseheknek semmi lelkiismeret-furdalásuk nem volt amikor megszállták 1920-ban
3, Nekünk meg ősi földünk.
Szóval most úgy néztek ki mint akik 1630-ban azon kampányoltak, hogy minek küzdeni budáért, már 90 éve török, inkább koncentráljunk a jószomszédi viszonyra.
Csak akkoriban hazaárulónak hívták őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!