Én a Rendszerváltás után születtem, de szerintem isteniek lehettek. Még emlékszem rá, hogy a 90-es években milyen finomak voltak az ételek a maiakhoz képest, meg, hogy pl. Ukrajnában milyen finomak az egyszerű bolti termékek is azokhoz képest, amik nálunk kaphatóak.
kefir csak nálunk van.... de vetits még ilyen badarságokat
nem is értem mit akarsz ezzel sületlenség az egész
2014. aug. 21. 20:48
13/17 A kérdező kommentje:
Az egész poszt-szovjet térségben van kefír, egy közép-ázsiai tejtermék, ami elterjedt kelet-európában is. A linkelt képeimen is van kefír feliratú üveg.
2014. aug. 21. 20:52
14/17 anonim válasza:
Nem tudom emlékszik-e valaki a 20 Ft-os kolbász ízére? Igaz hogy az az egyfajta felvágottféle volt (amikor volt) de ma egyik se közelíti meg ízben. Vagy a Hóvirág sajt! Isteni volt!
2014. aug. 21. 20:55
15/17 anonim válasza:
A 90-es években már kezdett elromlani a minőség, akkor csődöltek be sorba a gyárak. Inkább a 70-es évek végén volt még jó a kaja és akkor törekedtek a minőségre. 90-es években már sok volt a külföldi tulaj, akik csak tönkrevágni jöttek a gyárakat.
2014. aug. 21. 22:01
16/17 anonim válasza:
Kérdező, olyanokat amiket régebben ettél, sőt még finomabbakat is lehet kapni a boltokban, csak piszok drágák, vagy legalábbis a többség nem engedheti meg magának, hogy olyanokat vegyen. Ismerek egy nagyon finom csokit, de 1 szelet 699 forint, pedig városban lakom. Valaki venne belőle egy dobozzal elmenne a fizetése.
2014. aug. 21. 22:23
17/17 anonim válasza:
Rám tört a nosztalgiázás. 80-as években születtem és hiányolom a ma kapható termékek régi ízét, mint pl. a Túró Rudi. Meg a régi kekszeket is. Emlékszem a téli fagyi ízére, annyira szerettük a tesómmal. Amikor megtudtam, hogy a Lidl-ben lehet retro termékeket kapni, vettem is téli fagyit. Olyan förtelmes volt az íze, hogy nehezen tudtam megenni. Unokatesóm is csalódott volt, amikor evett belőle. A négercsóknak az íze sem a régi :(
Egyébként orosz terméket lehet kapni nálunk. Én néha hozok az Arbatból finomságokat, mert a családommal együtt nagyon szeretjük :)
Nemcsak a régi ételeket, a többi terméket is hiányolom, mert jó minőségűek voltak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!