A náci Németország bukása után nem maradt senki, aki ellenállt a nyugati vagy az orosz megszállásnak?
Miután Hitler lemészároltatta a legfanatikusabb követőit, nagyon kevés olyan GYP-s maradt, aki hajlandó lett volna Hitler halála után ellenálni a megszállásnak.
A háború vége felé már a németeknek is egyértelmű volt, hogy amit Hitler csinál, annak jó vége nem lehet.
"Miután Hitler lemészároltatta a legfanatikusabb követőit"
Mondanál néhány példát?
Ellenálltak volna ők, csak ott volt egy több milliós Vörös Hadsereg a nyakukon.
Meg ugye az amerikai, brit, francia hadsereg.
Pl. a hadrendbe állított Hitlerjugend tagjai.
Göring öngyilkos lett a börtönben ha jól tudom, hess meg élete végig börtönben rohadt.
Az, hogy a nagyfejűek karlendítéssel köszöntek egymásnak nem nagyon számított már. Az ország lebombázva, milliók haltak meg a fronton és a táborokban.
A nemzeti vagyon nagy része megsemmisült, szerintem akkor már mindenkinek elege volt a háborúból.
Németország 1945-re úgy kivérzett, hogy aki kicsit is józan volt, nem gondolhatta, hogy ennek a marhaságnak még van jövője.
Tudom, hogy a kárpátia dalokban baromi hősies, heroikus dolog a háború, de valójában csak értelmetlen húsdaráló, amiből normális ember nem kér.
A kérdésedben tényleg a szabadságként utalsz a nácizmusra?
"Mondanál néhány példát?"
Kérdezd meg a Szovjetunióban halálra fagyott, lemészárolt, éhenhalt és gulágra hurcolt, majd ott meghalt német katonákat, hogy tudnak-e példát mondani neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!