Mit szóltok a német bevándorlási törvény szigorításához?
"gyakorlatilag a bevándorlók nagy részének távoznia kell német területről. "
Miért kéne távozni? Ha fél év alatt képtelen vagy Németországban munkát találni, akkor nem is akarsz dolgozni!
A bevándorlók nagy része dolgozik, azért jöttünk ide...
A másik, hogy ez inkább a fekete munka miatt van, nagyon sokan évekig dolgoznak mindenféle papír, biztosítás, bejelentett lakhely nélkül.
Az ilyet kell megszüntetni, hogy a munkáltatók ne használják ki a bevándorlókat.
És mielőtt anyázni kezdtek, ez mindenféle lengyel, kelet-európai, ázsiai, MAGYAR munkáltatóra igaz.
Nem tudom ki dolgozott vagy élt már külföldön, de azt szoktuk mondani, hogy csak magyarnál ne dolgozz.
Helyeslem.
Mellesleg Cameron is bekeményít az Egyesült Királyságban.
Ma 12:25.
Ahogy az előttem szóló is írta: Nem a török meg az arab a probléma.
Még egyetlen törököt vagy arabot sem láttam ("Bitte Bitte" szavakkal) az utcán kéregetni. Ahol én élek, a legtöbb buszsofőr török, a futárszolgálatok tele vannak feketékkel.
Akik kinnt vedelnek naphosszat az utcán azok: lengyelek, románok, bulgárok, magyarok. Minden nap látom őket már 2 éve, tehát biztos hogy nem dolgoznak.
Őket b@sszák is ki innen.
Csak magyarországon látod az arab-török-fekete emberkéket nem dolgozni.
Magyarországon nem sok arabot láttam eddig...
Lehet, hogy munka terén valóban jobban állnak, de veszélyesebbek. Én még nem láttam európai zászlót égető lengyeleket, románokat. Az arabok mindenhol lázadoznak, nem tudnak beilleszkedni, na meg van most ez az új terrorszervezet (ISIS) ami már európai országokban is dzsihádra szólítja fel a muszlimokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!