Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szóltok a német bevándorlá...

Mit szóltok a német bevándorlási törvény szigorításához?

Figyelt kérdés
Kimondja, hogy aki fél évig nem talál munkát bevándorlóként Németország területén annak távoznia kell az országból. Ezzel gyakorlatilag a bevándorlók nagy részének távoznia kell német területről. Szerintem abszolút meg lehet érteni a németeket. Aki nem dolgozni megy az igen is menjen el az országból.
2014. aug. 13. 11:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Igazuk van.
2014. aug. 13. 11:35
 2/17 A kérdező kommentje:
Sorry a szóismétlésért elkapkodtam.
2014. aug. 13. 11:37
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Helyes!
2014. aug. 13. 11:43
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Teljes mértékben igazuk van.

Minek fogadjanak be élősködőket az országba kérdem én.

2014. aug. 13. 11:49
 5/17 A kérdező kommentje:
Hát igen, ezt csak Magyarországon lehet eljátszani. :S
2014. aug. 13. 11:58
 6/17 anonim ***** válasza:
95%
Jól teszik, mehet vissza a sok törölközőfejű arab, török. Hitler büszke lenne most rájuk. :D
2014. aug. 13. 12:25
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként Angliában és Franciaországban is ez kellene.
2014. aug. 13. 12:26
 8/17 anonim ***** válasza:
27%

El kell keserítselek, a törökök, arabok nagy része dolgozik.

Akik nem dolgoznak, azok jellemzően a kelet-európai friss bevándorlók: románok, bolgárok, lengyelek, magyarok, valamint a mediterrán térségből frissen érkezők: portugálok, olaszok, spanyolok, görögök.

2014. aug. 13. 12:29
 9/17 A kérdező kommentje:
Az angoloknál is hasonló törvény született, ha jól tudom. A franciáknál szerintem nem kivitelezhető. xD Mind 1, hogy arab vagy török esetleg magyar, ha nem dolgozik mehet amerre lát. :)
2014. aug. 13. 12:31
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Az angoloknál is ez van, maximum 6 hónapig lehet állást keresve itt lenni, viszont itt nem utasítanak ki ha nem találsz állást, viszont segélyre sem vagy jogosult, ami nagyon helyes. Ezzel nem a valóban dolgozni akarókat cseszegetik, hanem azokat, akik csak élősködni akarnak!

6 hónap alatt egy nyugati országban csak az nem talál magának állást, aki nem is akar dolgozni, vagy tényleg teljesen hülye, de az ilyen meg ne is jöjjön.

2014. aug. 13. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!