Szaniszlo jol van, mi a baja Belgiummal?
17:28
Öcsi a pöcörőd. Ha nem egy "anyuékisaztmondtákerről" nethuszár lennél, hanem látnád, dolgozó emberként, hogy hol élsz, a te pöcörőd is tele lenne már a zs.idó multikkal, az élősködő C.-k tömegével, meg a politikai maffiával, amit ma történetesen nem a Szovjetúnió, hanem éppen az EU nevű bohózat irányít, ami egy kib. gyarmatként kezel minket, izraellel (szándékos a kisbetű) együtt.
U.I: nem kell nekem válaszolnod, úgyse érdekel.
18:29
Dolgozó és a gazdasághoz értő emberként pontosan tudom, hogy az élet nem úgy működik, mint ahogy ti, jobbikos gyerkőcök olvastátok a Harry Potterben. "Zsidó multik", na persze. Remélem, kinövitek.
19:17
Érdekelne, honnan vetted, hogy bármi közöm van a baloldalhoz, okostojás.
Hát 20: 29, te újabb szög vagy a koporsónkba, ha szerinted a zsido multik kinőni való dolgok, ahogy azt 18:29-nek írtad. (Mondjuk előre szólt, hogy levegőnek fog nézni).
Én nem mondom azt, hogy vígan zenged a Zorbán a királyt, mert nem vagyok ilyen.De akkor viszont méretes szemellenzőt adtak rád. Nem tudom, mit értesz a gazdasághoz (azt írtad), de én külker szektorban dolgozom, jó átlátom a dolgokat, és ha így megyünk tovább, a te kinőni való dolgaidból 20-30 éven belül itt kötelező kipa viselés lesz hogy mást ne mondjak, meg kóser abc-k.
Szóval erről ennyit, jóéjszakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!