Miért engedik meg, hogy az afrikai migránsok bekerüljenek az EU-ba?
Lampedusát rég ki kellett volna dobni a schengenböl, akkor sokkal kevesebben lennének.
Most olvastam, hogy havonta 4000 eritreai menekült özönli el európát, föleg Franciaországot és olaszországot. Ezek ártanak a gazdaságnak, az EU-állampolgároknak, egyszóval mindennek.
Miért mentik ki öket a tengerböl? Hadd fürödjenek egy kicsiket ugyse szoktak gyakran, €milliókat lehetne megspórolni.
Európa az európaiaké, maradjon mindenki otthon a p*****a.
"Én ismerek nem egy afrikait akik nem segélyböl élnek hanem dolgoznak sőt vannak olyanok akiknek jobb munkájuk van mint nekem. Szóval ne mond hogy csak élősködnek."
Ja, ha 100-ból 5-en dolgoznak, akkor már nem is számít, hogy a maradék 95 hogyan viselkedik.
Jo lenne ha 100 bol 5 is dolgozna! de 100 bol ha 1 nek van hivatalos munkaja akkor mar sokat mondok.
Mondjuk ha a koldulast munkanak vesszuk akkor a fele biztosan dolgozik
Egyebkent teljes mertekben egyetertek veled 51%-os.
Ide menekültem
Ahol nem ismerek senkit
Éhes vagyok és szomorú
Segíts rajtam barátom, mert én egy
Szegény, bevándorló vagyok.
Mert én egy nyomorult bevándorló vagyok.
Mert én egy szegény bevándorló vagyok.
Mert én egy nyomorult bevándorló vagyok!
Elveszem a munkádat
És elveszem a házadat!
És elveszem a csajodat,
Elveszem az álmodat!
Mert én egy rafinált bevándorló vagyok.
Mert én egy szemét bevándorló vagyok.
Mert én egy céltudatos bevándorló vagyok.
Mert én egy gazdag bevándorló vagyok!
Nem tudom minek jöttem
Nincs már hová mennem.
Ebben a - sárban kell veled élnem
És egy kenyeret veled ennem
Mert én egy egyszerű bevándorló vagyok.
Mert én már pont olyan, mint te vagyok.
Mert én egy befogadó bevándorló vagyok.
Mert én egy örök bevándorló vagyok!
Humanitárius, emberiességi szempontból nem illik őket belefojtani a tengerbe.
A befogadásuk problémás, mivel nem látják őket szívesen és az illegális bevándorlók nagy többsége valóban csak gazdasági migráns. Azért mivel Európa egy fejlett, civilizált világ, szerintem azokat el kell szállásolnunk, akit ha hazaküldenének, halál várna rá politikai okokból.
De ez történhet más országban is. Például Ausztrália Naurun, Izrael Ugandában helyezi el az illegális bevándorlókat.
Az illegális bevándorlás az EU-n belül is kényes téma, különböző mértékben sújtja az egyes tagállamokat, így nincs egységes álláspont, gyakorlat.
"Kérdező ha megölné 1-2 fekete a lányomat akkor az a 1-2 fekete lenne a bünös nem pedig az összes."
Ja, mindig csak 1-2 fekete öl meg 1-2 lányt.
Csak amikor már vannak az EU-ban vagy 80-100 millióan, akkor abból az 1-2 lányból elég sok lány lesz, akik simán életben maradnának és élnék vígan az életüket, ha a vezetés nem lenne felelőtlen.
De ha annyira harmadik világot akarsz csinálni az EU-ból is, mert te abban akarsz élni, akkor ajánlom neked a kiutazást Fekete-Afrikába. Ott szerintem meg fogod kapni, amire vágysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!