Miért engedik meg, hogy az afrikai migránsok bekerüljenek az EU-ba?
Lampedusát rég ki kellett volna dobni a schengenböl, akkor sokkal kevesebben lennének.
Most olvastam, hogy havonta 4000 eritreai menekült özönli el európát, föleg Franciaországot és olaszországot. Ezek ártanak a gazdaságnak, az EU-állampolgároknak, egyszóval mindennek.
Miért mentik ki öket a tengerböl? Hadd fürödjenek egy kicsiket ugyse szoktak gyakran, €milliókat lehetne megspórolni.
Európa az európaiaké, maradjon mindenki otthon a p*****a.
Mert mi itt Európában rendes kisfiúk és kislányok vagyunk és szeretjük ide beengedni a négereket.
Legalábbis ez a hivatalos verzió, de hogy gyakorlatilag ennek mi haszna van, azt nem tudom.
Akkor menjen Nigeriaba vagy Libiaba felolem mindegy csak ide ne!
Hat az ezert mar nem fair hogy kimentjük a vizböl az EU-allampolgarok penzen, aztan felgyujtjak az autoinkat, megeroszakoljak a gyerekeinket, rongalnak, kart tesznek. Kell meg reszleteznem?
"Kiváncsi vagyok hogy ha afrikai lennél ugyan így gondolkoznál e."
Ezzel a gondolatmenettel csak az a probléma, hogy a valóságban mi európaiak vagyunk, nem pedig afrikaiak. Az álmodozásnak meg nem sok értelme van, mert az meg már nem a valóság.
# 1:
Mint minden ember, így ők is a legkisebb ellenállás felé haladnak. Ennek eredménye az, hogy idejönnek, segélyen élősködnek és élik világukat.
Megtehetném, hogy így gondolkodjak, de nincs értelme mert én hasznos vagyok a társadalom számára, ők viszont nem igazán. Még ha csak szép kussban ellennének a szállásukon a segélyből... de nem.
Én csak a jó nőket engedném be onnan. Ennyi bőven elég is lenne, mert azért valljuk be őszintén, a néger nők általában nem valami szépek, de amelyik jól néz ki, az megjárja.
Ráadásul a nők nem fognak erőszakoskodni, mert az a férfiakra jellemző, szóval a viselkedés is kipipálva.
" És az afrikai ugyan úgy ember a két legjobb hely észak amerika és európa és minden itt élő ugyan úgy ember annyira fáj megosztani másal a jóságot ?"
Na majd kivancsi lennek ha a kislanyodat megolne 1-2 n#gga suhanc akik csak "szorakozasbol" megeroszakoltak majd hopszi meg is oltek...
Vagy azert nem kapnal öregkorodban nyugdijat mert ezeket a semmirekellöket kellene eltartani.
Eertem hogy ök is emberek meg emberi jogok etc etc mindenki maradjon ott ahonnan szarmazik. EU-ba ha rajtam mulna egy afrikait sem engednek be tobbet es az ott elo csürhet is kitelepitenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!