Itt a Vég. Van még visszaút szerintetek?
Valóban elgondolkodtató...
Szerintem lehetséges amit állítanak
Ebben mi az apokalipszis?
Én a videó megnézése előtt azt hittem, hogy valami meteor csapódik a Földbe vagy ilyesmi.
Igazából magával a felfogással van a baj.
Akik jól csinálják a vendégmunkás, bevándorlósdi dolgot, azok a keleti, gazdag arab államok.
Ott ugyanis soha, de soha nem kapnak állampolgárságot a bevándorlók, beházasodással sem, még a vegyesházasságból született gyerek sem kap.
Tehát soha nem lesz egyenjogú egy őslakossal és ez így helyes.Emellett bármikor kitoloncolható, ha valamit elkövet.
Megy a bevándorló és dolgozik, majd amikor megöregszik hazamegy és a nyugdíjat is az adott államtól kapja.Majd megy helyette másik bevándorló dolgozni.
Európában az emberek elfajzottak, nem szülnek annyi gyereket, hogy stabil maradjon az országuk, illetve, hogy kellő mennyiségű munkaerő legyen.
Bevándorlók kellenek ide is, de nem szabadna nekik sohasem állampolgárságot, meg sok jogot adni.
Európai állampolgár csak európai őslakos lehessen, senki más.
Legalábbis addig szükség lenne vendégmunkásokra, míg meg nem oldódna a demográfiai probléma.
"Európában az emberek elfajzottak, nem szülnek annyi gyereket, hogy stabil maradjon az országuk, illetve, hogy kellő mennyiségű munkaerő legyen."
Ja, végül is Magyarországról eddig csak 600 ezer ember menekült el a munkanélküliség és a rossz munkaviszonyok miatt és még most is több százezren vannak meló nélkül, akik főleg a fiatal, huszonéves generációból kerülnek ki, de tényleg, vállaljon mindenki 6 gyereket a semmire és minden jobb lesz, mint eddig volt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!