Mit szólsz ahhoz, hogy a románok magyar katonák sírjait gyalázták meg?
http://www.youtube.com/watch?v=6QwpQ4PgZhI&feature=player_em..
Románok katonai temetőben gyalázták német, és magyar katonák emlékét.
Neked meg annyit eszed van,mint egy marék lepkének!
"Majd siratni fogom őket,hogy nőket,gyerekeket erőszakoltak meg,időseket gyilkoltak le és több évtizedig megszállták a hazámat!"
1. Itt,például semmi köze nincs a sírokhoz! 2. Itt a szovjet katonákra értem (átlagban)
Mindenütt voltak gyerekek,ott van a Hitlerjugend. (nálunk is sok gyerek harcos volt a II. vh alatt,és '56-os forradalomnál)
Ja, mindenütt voltak, de itt meg 90 %-ban gyerekek voltak! És ha egy kicsit utánaolvasnál, nem a baromságaidat böfögnéd, akkor nem írnál le ilyen szarságokat.
Üdv: egy töri szakos
K*csög,cigány románok!
Azt még sokan azt mondják nálunk,hogy "jaj,az ellentéteket csak a politikusok keltik,meg az átlagembernek semmi baja velünk,meg csak mi utáljuk őket" persze,sok naív idióta...
" Ja, mindenütt voltak, de itt meg 90 %-ban gyerekek voltak! És ha egy kicsit utánaolvasnál, nem a baromságaidat böfögnéd, akkor nem írnál le ilyen szarságokat.
Üdv: egy töri szakos"
Előre félek,hogy ilyen történészek lesznek. A múltkor egy leendő történész akarta bemesélni nekem,hogy Tisza Isván akarta az I.vh-t. A II.vh-hoz már az arabokat is idekavarta.
(Az is eleve érdekes,hogy mennyi történész van a gyakorikérdéseken,de mind hülyeséget ír. Tisztelet a kivételnek!) 90%? Ezt hol olvastad? Hidd el,én is olvastam már egy pár könyvet! Milyen szarságokat írok? Hogy nálunk is voltak gyerek katonák,főleg a németeknél a hitlerjugend?
K*csög,cigány románok!
Azt még sokan azt mondják nálunk,hogy "jaj,az ellentéteket csak a politikusok keltik,meg az átlagembernek semmi baja velünk,meg csak mi utáljuk őket" persze,sok naív idióta...
igazuk is van, a politikusok és a szélsőségesek! keltik a viszályokat... szted mindne román magyar sirt gyaláz? ennyiből ök azt gondolhatnák h minden magyar cigányokat öl... mert voltak ien gyilkosságok és azok nem szélsőségesek biztos hanem átlag emberek... hidd el h több igazság van abban h ezt gerjesztik ezeket az ellentétek minthogy mindenki igy gondolná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!