Mit szólsz ahhoz, hogy a románok magyar katonák sírjait gyalázták meg?
http://www.youtube.com/watch?v=6QwpQ4PgZhI&feature=player_em..
Románok katonai temetőben gyalázták német, és magyar katonák emlékét.
Mit vártatok...románok.
Kezdem érteni ezt a szólást: A vér nem válik vízzé.
Most kreálnak maguknak történelmet, kultúrát, aztán verik a mellüket hogy ők már 3 trillió éve itt vannak...köcsög cigány nép.
Mátyás király román király,Erdély mindig is románoké volt stb..
Azért érthető valamennyire reakciójuk,sok állam a "fél karját" odaadná,hogy feltudjon mutatni olyan történelmet mint mi! Meg az ő őseik is egy keccskeb@szó nép volt,de románok már csak ilyenek...
Én mikor mondtam ilyet!? Mikor mondtam bármit is a szovjet emlékműről, a kommunizmusról, vagy a Vörös Hadseregen belül elkövetett atrocitásokról? Én csak annyit mondtam, hogy a magyarországi szovjet katonák sírjai is megérdemelnének annyi gondozást (némelyik temetőt már az erdő nőtte be), mint az összes többi ország katonáinak sírjai, a világ összes civilizált országában. Nem tudom, hogy Romániában kik tették ezt a sírokkal, de biztos, hogy itthon az állam a hibás az elhanyagolásért.
Mind a kettő borzalmas és megbocsáthatatlan bűn, soha nem szabadna ilyet enni sírokkal, pláne azokéval akik a haza védelmében adták az életüket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!