Gáza tele van bunkerekkel. Miért nem engedik oda le a lakosságot? Vagy ha ezek a hamasznak vannak fenntartva, akkor miért nem épitenek óvóhelyeket a lakosságnak?
"tök aranyosak,hogy szólnk nekik mielőtt halomra gyilkolják őket és az ártatlan gyermekeiket"
Ha szólnak, akkor ugye el lehetne menni onnan és fõleg elvinni az ártatlan gyermekeiket, nem? Hacsak nem az a céljuk, hogy halomra gyilkoltassák az ártatlan gyermekeiket.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__5..
olyanok ezek,mint a "bátor"vadász aki ketrecbe záratja a medvét,lehetőleg jó sokat kis helyre,és úgy lövöldöz rájuk.
De előtte szól nekik,hogy lövök,menekülj a 2x2-es ketrecben,én szóltam.
Itt vannak a kis arab terrorista barátaid. Majd ha idejönnek, nem fogja érdekelni őket, hogy te imádod a palesztinokat, egy egyszerű keresztény kutya leszel neki, mint ahogy én is és mindenki más aki nem szunnita. Puszilgasd meg őket, meg a hamaszodat is.
1) Igen, sajnos elõfordul, hogy az IDF azt hiszi, már kiürítették a házat, miközben azok, akiket a hamasz-gengszterek ottmaradásra kényszerítettek, még bent vannak.
Ez semmi esetre sem ugyanaz, mint amikor két hamasz-gengszter bemászott éjszaka az ablakon egy házba és lemészárolt egy öttagú családot.
2) # 15 linkjének fotója készülhetett akár pesten egy belvárosi lakásban, itt is élnek arabok. Ami Nyálák Blõdke süketelését illeti: "népirtó" háborúnak nevezi. Hmm ... Gáza 2 millió kaosából 2005 óta ( 1 híján 10 év alatt kevesebb, mint 5000 halt meg harci cselekmények során, többségük fegyveres. Ez "népirtó" háború? Micsoda akkor az, ami a "szomszédban", Szíraban folyik, ahol három év alatt több, min5 250 ezer ARABOT ÖLTEK MEG ARABOK ( köztük több, mint 11 ezer gyerek )?
3)A Horrorfotókról: [link]
4) Bocsi, #11-ben mellé nyúltam a linkkel. Szóval itt vannak "palesztin civilek":
5) És ha valakinek kétségei volnának, hogy a hamasz hõsei gyerekeket vezényelnek a tetőre, - az ellenség jó szívére apellálva:
te miről beszélsz? mi köze az iraki bagázshoz a hamasznak?
Ezzel nem tudom kit dumáltok meg,mert aki egy kicsit is tájékozottabb az tudja,hogy az iraki gyilkos banda góréját moszad képezte ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!