Miért nem vezetünk be újabb adókat, hogy több állami támogatást tudjunk adni a lakosságnak és nőjön a jólét?
Ha tudsz gondolkodni, akkor troll vagy.
Ha nem vagy troll, akkor...
.
Vegyünk el, hogy szigorú feltételek mellett adhassuk vissza egy részét?
Adj nekem 100,000 Ft-ot és kapsz vissza belőle egy ezrest, amit az általam meghatározott dologra költhetsz!
Persze, az is lehet, hogy nem felelsz meg követelményeimnek, akkor enyém a pénz, nem jár vissza semmi!
.
Így gondoltad?
Majd az állam jobban tudja szerintem.
Mert így, csökkenő adók mellett is több jut állami támogatásra és nő a jólét, ha hozzáértő és felelős kormányzás folyik.
Ha adóemelést akarsz, szavazz valamelyik ellenzéki pártra
Ja,szerintem dolgozzunk ingyen,és a bank adjon kedvezményes hitelt 100 évre az 5 gyerekes családoknak:D
Micsoda ötlet,nem?
"A kérdező a családtámogatások miatt rinyál. Végül is ebből a pénzből lehetne èven át tartó prideot tartani. Ott jobb helye lenne annak a pénznek. Elszórják holmi gyereknevelésre. Undorító."
A melegek magukat tartják el,nem az állam tartja el őket,mégis jóval több adót fizetnek be.
Neked annyira fáj 1 napnyi pride,amikor a kölyköséket 365 napon keresztül el kell tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!