Miért gyilkolják a zsidók a palesztinokat?
#8-as: ehhez képest a híradások szerint 1 civil izraeli halt meg és 13 izraeli katona, míg a másik oldalon elég sok a civil áldozat. Kicsit nagy az aránytalanság.
Ettől függetlenül persze Izraeltől természetes, hogy védeni próbálja magát a terrortámadások ellen, de ez megint ugyanaz a probléma, mint nálunk a cigánykérdés vagy a világon a legtöbb probléma:
Mindig tünetileg probálják megoldani a gondokat ahelyett, hogy az azt kiváltó okokat orvosolnák. Lehet erővel rendet teremteni, de sosem lesz tartós.
Izrael minden támadás előtt időben nyilvánosságra hozza a célpontokat sms-t is küldenek az ott lévőknek. De a hamasznál az a módi hogy ameddig ők a földalatti üregekben bujkálnak addig a civileket bekényszerítik a célpont épületekbe hogy aztán verhessék a nyálukat. A legtöbb civil a hamasznak köszönheti a halálát nem az izraelieknek.
Amúgy ennyit a sok civil halottról :D
Szerintem kevés pontja van a földnek ahol annyi háború dúlt volna mint azon a területen.
Miután évszázados ellentétekről beszélünk és mindkét oldalt vannak halottak bőven, állítólag az egyik oldalon sincs túl sok olyan ember akinek ne halt volna meg ismerőse, barátja, családtagja (most rohadtul mindegy hogy palesztin AK-tól vagy bombától, esetleg izraeli rakétától) ezért szerintem marha nagy bátorságra vall ha valaki az egyik oldal mellett leteszi a voksát.
Hámász az, aki egy békés demonstráción el kezdi kővel dobálni a rendőrsorfalat és majd mikor ennek hatásara kitör a káosz, sunyin háttérbe vonulva kamerával felveszi, ahogy szétverik a tüntetőket. Végül hazamegy, a felvételekkel megspékelve csinál egy gyűjtést facebookon a rendőrbrutalitás áldozottainak és a befolyó összeg nagyrészét benyeli. Gázai konfliktus tömören.
Izrael odapiszkolt közel-keletre, Hámász meg arccal lefelé tunkolja, tapossa a palesztinokat ebbe a mocsokba haszonszerzésből.
Úgy érted, kérdezõ, hogy én itt Budán miért gyilkolom a palesztinokat?
Honnan veszed ezt a marhaságot? Életemben nem bántottam egyetlen palesztint sem. És nem is ismerek olyan havert, aki ilyet tett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!