Na, kedves ukránpártiak ehhez mit szóltok?
Az orosz szakadárok tehát nem loptak olyan eszközt, amivel lelehetett volna lőni azt a gépet.
Vállról indítható rakétavetővel pedig elvi képtelenség lelőni egy olyan magasan levő gépet.
A jenkik pedig az ukrán kormányerőknek küldenek hadi felszerelést.
Épp most kaptak néhány Apache helikoptert.
Nem vitatjuk, hogy kaphattak az ukránok felszereléseket, de a kérdés a szakadárokról szólt, hogy állítólag nem lehettek olyan fegyvereik amivel lelőhették volna a gépet, erre írtuk hogy kaptak ők igen bőséggel fegyvereket az oroszoktól.
Persze ugyanezt a kérdést fordítva is fel lehetne tenni, hogy mégis mire lődöznének az ukránok, ha a szakadároknak nyilván valóan nincs olyan gépük ami olyan magasan repülne :)
Tetszik, hogy ilyen okosak vagyunk az íróasztal mellől megmondjuk mi hogyan történt :)
Megfigyeltem, hogy a legtöbb embernek van egy szimpátiája, aztán azokat az információkat fogadja be amik ahhoz passzolnak. Pártpolitikában ugyanez. Kár is az időt vesztegetni ilyen vitákra.
Igazából Szása lőtte le csúzlival. A Holdat akarta eltalálni, de már be volt rúgva, oszt a véletlenül verte telibe a gépet.
Rajtam keresztül üzeni, hogy fáj a feje a vodkától, és bocsi.
Én azt mondanám, hogy a szakadároknak valóban nem volt ilyen fegyverük. Az a "hirtelen előkerült" hangfelvétel kb. semmit sem bizonyít; nem állná meg a helyét egy bírósági eljárás során sem. Az ukránok azonnal közölték, hogy tőlük nem loptak ilyen fegyvert; az oroszok meg miért adnának nekik ilyent? Valószínű, hogy egymaguk nem is tudnák használni, ha meg mégis, akkor mire lődöznének vele? A harci gépek jóval alacsonyabban repkednek.
Én még mindig azt mondom, hogy valami idióta részeg katona szedte le a gépet és megpróbálják eltusolni, amennyire csak tudják.
# 8:
Ha az ukránok előbb találták volna meg és egyből küldték volna Brüsszelbe, akkor ugyanezt írná a másik oldal egy szimpatizánsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!