Ehhez mit szoltok? (Muzulman Tertverek)
A Muzulman Testverek egyik, Angliaban elo vezetoje ugy nyilatkozott a Times-nak, hogy ha a kormany felulvizsgalja a szervezethez valo viszonyat, akkor a "Muzulman kozosseg sok tagja, ugy foja erezni, hogy nincs ertelme bekes egyuttelesnek, es ez meg tobbeket fog terrorizmusra sarkallni Angliaban"
Mit szólnék?
A Pax Hungarica vezetője meg polgárháborút és tömeggyilkosságot vizionált egy beszédében, mégse fog bekövetkezni.
Értem én, hogy szimplán keresed az ürügyet egy jó kis bevándorlózásra (ami a magyar népnemzetiek legviccesebb ügye, elvégre semmilyen szinten nem vagyunk érintve a dologban), de ez gyenge próbálkozás.
Egy visszafogott, PC-nyilatkozat, tele feltételes móddal és HA EZ AKKOR AZ-gondolatokkal.
Ennél ezerszer durvább ígérteket mondtak szép magyar földön szép magyar emberek, mégse lett semmi azokból sem és ebből sem lesz.
Eszem agaban sincs a bevandorlokkal szembe allni, hisz en is Londonban elek, bar a csaladom - egyelore - itthon van. (Jelenleg a hetvegen en is).
A lenyeg az, hogy en lattam (!!!) mar Londonban, hogy mi az, hogy terror. Es nagyon felhaborit, hogy egy angol allampolgar(!) egy IDEGEN eszme neveben TOVABBI, EROSODO, terrorral fenyegetodzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!