Ez már mindennek az alja, vagy lesz még lejjebb? Él ember a Földön, aki beveszi ezt az undorító ferdítést, amit az ABC művelt?
11:
Hogy ki szerint? Tudod, vannak olyan cégek, amelyek internetes elemzésekkel foglalkoznak, és ha hiszed, ha nem, a kuruc.info-t is belevették abba az elemzésbe, ami azt mutatja, hogy egy nap hányan látogatnak egy oldalt, melyiknek milyen a népszerűsége.
És bocsi, nem a 30., mert ma pl a 21.
Nekem 51. helyet írja azért van különbség.
14 és hasonlók:
Megkérnélek titeket, hogy gyakoroljatok most kőkemény ÖNKRITIKÁT, és ha belátjátok, hogy agyatlan idióták vagytok, akiknek annyi az "érdemi" hozzászólása, hogy a kuruc.info rossz blablabla, akkor olvassátok el annak a sorstársatoknak a válaszára írt kommentemet, aki először írt a kérdésemhez (számszerint a 2. komment, ha az összeset nézzük). Ezt elkerülendő, a moderátoroknak kevesebb dolguk lesz azoknak a kérdéseknek a törölgetésével, amik nem a kérdésre reagáltak, csak ide nem illő dolgokat mondanak. Nem a kuruc.info-ról kértem véleményt, jó lenne, ha megértenék az agyatlan emberek is.
Vagy legalább támasszátok alá azt, amit mondtok. Azt mondjátok, hogy a kuruc.info össze-vissza hazudik. Ok, akkor kezdjetek neki annak, hogy elárasztotok minket olyan kurucos cikkekkel, amik hazugságok, hiszen ha lépten-nyomon hazudnak, akkor nyilván nincs nehéz dolgotok.
Itt nem fröcsögni kell, ez nem az atv egyik fóruma, szóval egy kis kultúrát, ha kérhetem.
"Moderátor már látta a kérdést"
Kár....
"Nem a kuruc.info-ról kértem véleményt"
Ok. Az ABC-ról mondom:
Tisztességes dolog, hogy nem sokkal a tévedés után elismerték a tévedésüket.
Nem értem, mit nevezel ferdítésnek? Mégegyszer, lassan írom, hogy megértsd:
E l i s m e r t é k t é v e d é s ü k e t é s b o cs á n a t o t k ´r t e k.
Mi ezzel a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!