Székelyföld miért nem kiáltja ki a függetlenségét?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a székelységnek nem a függetlenség a célja, de Románia a területének elvesztésétől való félelemtől talán megenyhülne és próbálná engedélyekkel lecsillapítani a székelységet. Plusz hogyha idővel válságba menne át (mint pl.: Ukrajnában), akkor talán a világ is felfigyelne a székelységre és támogatná őket.2014. júl. 10. 10:17
1/6 anonim válasza:
Rendben. 30 székely legény kiáll a főtérre, és talajrészegen kikiáltja a függetlenséget.
Bukarestben a román politikusok megvakarják a töküket, és aszongyák, hogy NEM.
Utána hogyan tovább?
2/6 anonim válasza:
Ugyan miért tenné?
Ha elszakadsz a hazafias pártok lózungjától majd meglátod, ez az egész nem jó semmire azon kívül, hogy az őrületbe kergessen pár iskolakerülőt.
3/6 anonim válasza:
"Székelyföld miért nem kiáltja ki a függetlenségét?"
Mert nem elmebetegek. Franc akar háborúzni, meghalni.
5/6 anonim válasza:
Mert ahhoz a nyugat "támogatása" kellene.
6/6 A kérdező kommentje:
1-es: én nem azt akartam hogy 30 részeg székely kiáltsa ki a függetlenséget, hanem az SZNT.
2014. aug. 2. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!