Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nem nevetséges az a hiszti,...

Nem nevetséges az a hiszti, amit Oroszország és Belarusz levágott az eurovízió után?

Figyelt kérdés

Jómagam meleg vagyok, SEMMI nem látszik rajtam, normális ember vagyok, adót fizetek, dolgozok. (ezt így szerettem volna leszögezni, mielőtt vki belém köt)

Néztem az Eurovíziót, nekem nincs gondom a nyertessel, de olvastam híreket, és enyhén szólva meglepődtem.

Oroszország és Fehéroroszország minősíthetetlen stílusban elítélte a győztest, kijelentették, hogy többet itt aztán részt nem vesznek, blablabla stb.

Erre nemrég látom, hogy az első pár jövő évi résztvevő országok megerősítése után EGYBŐL Oroszország, és Belarusz is megerősítette, hogy a következő évben is versenyezni fog.

Akkor mire kellett ez a hiszti? Nem provokálásnak szánom, de komolyan nem értem. Nem szavahihetetlen kissé, hogy kijelentik, hogy többet részt nem vesznek, közbe meg az elsők között erősítik meg a részvételt? Vagy hogy van ez?

2014. jún. 29. 14:57
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Amúgy,aki férfi létére nőnek öltözik,nő akar lenni,vagy fordítva,az nem meleg,hanem transznemű.

Transznemű,nem pedig transzvesztita.

Transznemű volt már Dana International.

Transzvesztita pedig volt Ukrajnából.

Nekünk is volt már meleg indulónk.

Mivel a népesség 10%-a meleg,így évente 40 induló országból mindig vannak meleg is,ebben az arányban.

Nem minden ember heteró,nagyon sok nem az.

És ez független attól melyik országban él.

Oroszország nagy népességű ország,ott van a legtöbb meleg.

2014. dec. 21. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!