Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nem nevetséges az a hiszti,...

Nem nevetséges az a hiszti, amit Oroszország és Belarusz levágott az eurovízió után?

Figyelt kérdés

Jómagam meleg vagyok, SEMMI nem látszik rajtam, normális ember vagyok, adót fizetek, dolgozok. (ezt így szerettem volna leszögezni, mielőtt vki belém köt)

Néztem az Eurovíziót, nekem nincs gondom a nyertessel, de olvastam híreket, és enyhén szólva meglepődtem.

Oroszország és Fehéroroszország minősíthetetlen stílusban elítélte a győztest, kijelentették, hogy többet itt aztán részt nem vesznek, blablabla stb.

Erre nemrég látom, hogy az első pár jövő évi résztvevő országok megerősítése után EGYBŐL Oroszország, és Belarusz is megerősítette, hogy a következő évben is versenyezni fog.

Akkor mire kellett ez a hiszti? Nem provokálásnak szánom, de komolyan nem értem. Nem szavahihetetlen kissé, hogy kijelentik, hogy többet részt nem vesznek, közbe meg az elsők között erősítik meg a részvételt? Vagy hogy van ez?

2014. jún. 29. 14:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
61%

"Nem nevetséges az a hiszti, amit Oroszország és Belarusz levágott az eurovízió után?"

Oroszországnak muszáj hisztiznie, hogy felkeltse a figyelmet az ellene (az eurovízión is) folytatott gyűlöletkampányra. Bjelorusszia nem tudom, hogy jön most ide, de hát a fejedbe nem láthatok bele, kedves kérdező....

"mert rákai "bömeg" Phillip cenzor úr ezt nem tartotta szalonképesnek."

A szakállas "nőt"? jómagam sem tartanám szalonképesnek.

2014. jún. 29. 16:19
 12/21 anonim ***** válasza:
49%

Egy szakállas nő hogyan lenne szalonképes?

Legalább ennyi tartás volt a Fideszben.

Az egész eurovízió egy hányingerkeltő liberális förmedvény, nem arról szól, hogy ki énekel jobban, hanem arról szól, hogy kinek van nagyobb "mássága"

2014. jún. 29. 16:35
 13/21 anonim ***** válasza:
Az lenne nevetséges, ha nem vágott volna le és az ilyen torzszülötteket normálisként fogadnák el.
2014. jún. 29. 17:09
 14/21 anonim ***** válasza:
95%
Én azon nevetek, hogy itt vagyunk egy hónappal a "szégyenteljes" műsor után, szépen leült az egész, senki nem beszél már szakállas nőkről, az élet megy tovább a rendes kerékvágásban. És mindig is menni fog, akárhányszor harsogják nagy hangok az okosok, hogy itt most vége Európának, szodoma és gomorra, eljött a végóra. Nem lenne egyszerűbb eleve minden hiszti nélkül legyinteni egyet, mint vörös fejjel ordibálni és teleírni az internetet a sirámokkal? Már csak azért sem értem a dolgot, mert szakállas nők évszázadok óta a cirkuszok szerves részei, a tévé pedig, benne az Eurovízióval csak a 21. század cirkusza.
2014. jún. 29. 21:53
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
1: elég vidám, ahogy a 'férfi' szót nagy betűvel írod, a 'nőt' meg kicsivel, ez most valami új konzervatív hozzáállás?
2014. jún. 30. 12:43
 16/21 anonim ***** válasza:
58%

örülök hogy ennyit fogtál fel a mondandómból. Gratulálok. Vastapsot érdemelsz mint Rákosi.

Ha jobban megnézed máshol kisbetüvel irtam a férfit. Szóval szimpla véletlen hogy shiftet nyomtam.

Nem kell mindenhol ellenségeskedést, és a szemétkedést keresni keserű barátom.

Nem mindenki egyből a rosszat nézi mint te.

2014. jún. 30. 12:57
 17/21 anonim ***** válasza:

Ha tényleg ekkora liberális fertő az eurovízió akkor minek adják le? Ha meg már leadták ezzel milliós nézettséget csinálva maguknak akkor a minimum hogy a győztesről is beszámolnak. Persze b..dmeg filipnek erről biztos más a véleménye.

2014. jún. 30. 13:00
 18/21 duakau válasza:
Mert a nyugati cuncibuncik nem szeretik őket. A "hiszti" tök jogos volt.
2014. júl. 1. 15:36
 19/21 anonim ***** válasza:

Oroszország meg a leszbikus T.A.T.U együttessel harangozta be azt au Eurovíziót,amit előző évben,a szintén meleg Dima Bilannal nyertek meg:D

Rengeteg meleg orosz induló volt már az eurovízión...

2014. dec. 21. 20:33
 20/21 anonim ***** válasza:
Fehérorosz meleg is volt már:D
2014. dec. 21. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!