Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A románok miért hívják az...

A románok miért hívják az országunkat HunGAYria-nak?

Figyelt kérdés

Minden ember ezen a fórumon a szeretetről beszél, meg arról, hogy csak mi gyűlőlködünk más népek ellen.

Pedig akármelyik Youtube videóra megyek, ami a magyarokhoz köthető, akár a nemzeti himnuszunknál is, egy csomó román ember csak szíd minket, meg folyamatosan mondják, hogy takarodjon vissza Mongóliába, ahova tartozunk mi barbárok.

Szlovákok is írkálnak ilyesmit, de tőlük kevesebbet hallok.

Akkor most ki az igazi gyűlöletkeltő itt? Én már nem értek semmit...

2014. jún. 18. 20:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%

Nagyon helyes. Mindig is tudtam, hogy legalább az ellenségeink nem fogják elfelejteni, amire később még büszkék leszünk.

Amúgy nem kell komolyan venni őket. Nekik is fáj trianon csak ők még nem vallották be. Szeretnének oylan nagy tudósokat, felfedezőket, történészeket, mint akik a monarchia idején tanultak. Szeretnének olyan gazdagságot, mint Erdélyben volt.

2014. jún. 18. 20:08
 2/14 anonim ***** válasza:
8%

Magyarország a melegek földje.

A szomszéd ország meg a szakállas transziké.

2014. jún. 18. 20:09
 3/14 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem szokás szerint elég jól csúsztatsz, magyarán hazug aljas szemét kérdést tettél fel, aminek semmi valóságalapja, csak lehet vele heccelni.

És tudod ezt én primitív sz.rjancsiságnak tartom kérdező.

Mert tudod, azok a román emberek akiket én ismerek nem tartják a magyarokat egységesen homokosnak, és jól tudom, a magyarok többségének az égvilágon semmi baja a románokkal.

Eltekintve persze pár jobbertől. De őket meg ki nem sz...rja le...

2014. jún. 18. 20:13
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

A régi generáció is utálta a Magyarokat történelemi okból kifolyólag, de azt hiszem mi sose mentünk rendezni a számlájukat komolyabban, Ők meg mai napig hergelik az embert, pl ha elmész szórakozni náluk és ha nem harmad magaddal mész, kidolgozott testtel, úgy összeszurkálnak mint Marian Cozma-t nyugodjon békében.

Szlovákok pedig javarészt csak az alvilágban egyezkednek itthoni Magyarokkal, amúgy meg alig hajlandóak megszólalni a mi nyelvünkön az ottani magyar java része.

2014. jún. 18. 20:18
 5/14 anonim ***** válasza:
40%
Én még nem nagyon találtam olyan Romániáról szóló fórumot, ahol a magyarok ne gyűlölködtek volna.
2014. jún. 18. 20:21
 6/14 A kérdező kommentje:

3. Nyílvánvalóan csak csúsztatok, és csak hergelni akarom az embereket.

https://www.youtube.com/watch?v=eYPc7o_fiGQ

Csak ezen a videón kb a fél téma arról szól, hogy milyen sz*r ország vagyunk, a másik fele pedig arról, hogy magyarok és még pár más nemzetiségű próbálja megvédeni.

2014. jún. 18. 20:21
 7/14 anonim ***** válasza:
14%
Meg magyarok is csinálják ezt.Megy a fikázás mindenfele.Nem kell hanyattesni.
2014. jún. 18. 20:26
 8/14 anonim ***** válasza:
Egyszer láttam egy képet, hogy melyik ország huligánjai/ultrái mivel harcolnak. Olaszok, angolok, spanyolok mellett volt molotov koktél, kés, utcakő, blablabla, románok mellett meg egy billentyűzet :) Ennyit érnek, csak magukat minősítik a gyűlölködéssel :)
2014. jún. 18. 20:41
 9/14 anonim ***** válasza:
93%
Egyébként ne általánosítsunk pár internetes troll miatt. Egyszer Chatrouletten végre találtam valakit, aki nem a farkát veri (már elnézést), és egy román csávó volt. Rendesen el tudtunk beszélgetni, és megállapodtunk, hogy butaság a gyűlölködés, és midnketten lenézzük a gyűlölködőket. Megmondta, hogy felőle akár Bukarestet is MO-hoz csatolhatnák, mert gazdagabb ország vagyunk (szerinte) :)
2014. jún. 18. 20:43
 10/14 anonim ***** válasza:
89%
Az, hogy minden más népben is vannak gyűlölködő gyökerek azt jelenti szerinted, hogy a mi gyűlölködő gyökereink kevésbé gyűlölködnek? Szerintem nem. Senki ezen a földön nem állítja, hogy csak mi gyűlölködünk. Csak azt, hogy mi is gyűlölködünk, és be kéne fejezni.
2014. jún. 18. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!