Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor vesszük vissza az...

Mikor vesszük vissza az országunkat?

Figyelt kérdés

Mikor zárjuk be az összes lopós, hazug politikust, akik csak a vagyonukat gyarapítják a nép kárára? (tisztelet a kivételnek)

Mikor fogunk össze a cigányok ellen? Szomorú, hogy 1 millió cigány rettegésben tart 8 millió magyart?

Semmi nem kéne e-hez csak hogy összefogjon a nép. A katonaság, a rendőrség is mellettünk állna, mert nekik is elegük van.

100-szor jobb lenne az élet ha úgy kormányoznánk, mint svájc, izland. Minden fontos kérdésről népszavazás.

2013. szept. 22. 14:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%
Holnap délben vacsorakor reggeli után pontosan ;)
2013. szept. 22. 14:08
 2/18 anonim ***** válasza:
31%

Az ország a magyar nemzeté, az előző kormány gyarapította a vagyonát a nép kárára, nem a mostani.

"Mikor fogunk össze a cigányok ellen?" Ez viszont egy rasszista írás, fel se tudom fogni, hogy gondoltad komolyan, hogy egy ilyet ide mersz írni.

A kérdésed meglehetősen gyerekes, főleg az a része, ahol arról álmodozol, hogy a rendőrség és a katonaság melléd állna. Hidd el, jobban jár mindenki, ha elvitetnek és nem melléd állnak!

Népszavazás minden fontos kérdésről nincs, helyette volt két Nemzeti Konzultáció is, úgy gondolom, hogy ott volt lehetőséged a kormány munkájával kapcsolatban véleményt kifejteni.

2013. szept. 22. 14:14
 3/18 anonim ***** válasza:
39%

Én úgy tudom, hogy már felemeltük a fejünket, és visszavettük az országunkat, hiszen a Jobbik 2010 óta Parlamentben van.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=CD..

2013. szept. 22. 14:15
 4/18 anonim ***** válasza:
44%

Ugyan már drágám, nézd meg hogy kik tartoznak az ország (és a világ) vezető politikusai közé. Nézd meg jól a származásukat.

És utána gondolkodj el azon hogy ezek az emberek valóban a magyar emberekért vannak? Ugye hogy nem. Ez az ország már nem a magyaroké.

Az megy hogy a katonaság, és a rendőrség a magyar emberek mellé állna - ilyen vezetőkkel - az egyszerűen egy vicc.

2013. szept. 22. 14:23
 5/18 A kérdező kommentje:
3-as én is jobbikos vagyok, de az a baj ha kormányra is kerülnek jövőre, a fidesz emberei be vannak betonozva a fontosabb tisztségekre és ellehetetlenítik a jobbikot.
2013. szept. 22. 14:24
 6/18 anonim ***** válasza:
25%

"Én úgy tudom, hogy már felemeltük a fejünket, és visszavettük az országunkat, hiszen a Jobbik 2010 óta Parlamentben van. "

Ez még csak az első lépés. A teljes irányítást át kell vennünk.

2013. szept. 22. 14:26
 7/18 anonim ***** válasza:
44%
4-es válaszoló, miért kell ennyire rejtetten zsidózni? Ártott már neked valaha zsidó ember? Nekem sose, viszont rengeteg zsidó ismerősöm van és szeretik ezt az országot és a magyar kultúrát is!
2013. szept. 22. 14:26
 8/18 tetro ***** válasza:
25%

14.15

ez az a kampányfilm,a mit úgy másolt a jobbik, egy youtubes amatőr videóról... :D fő a becsület :D

2013. szept. 22. 14:27
 9/18 anonim ***** válasza:
23%
14:26 Nem véletlenül vagy 7%-os ennyire számítanak érdemlegesnek a hozzászólásaid. És ne provokálj, mert nálam alacsonyabb szellemi képességű emberekkel nem szoktam felvenni a kesztyűt. És hogy mit írok az az én dolgom, pláne hogy a kérdésre válaszoltam.
2013. szept. 22. 14:30
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

'89-ben jött egy értékrendi válság.Ez most majd elkezd egyszer letisztulni(sajnos lassan,mert sokaknak jó az ellentmondás a magyar emberek között).

Közben el fog tünni egy generáció.

A "zsidózássál" kapcsolatban:tanulhatnánk tőlük összetartásból.

Jobbosoknak,balosoknak most a közös magyar értékeket,érdekeket kellene keresni,nem a saját pártjuk mantráit ismételgetni.Éljenek a normális jobbosok,balosok,romák,zsidók,homók,akik magyarnak vallják magukat.

Szebb jövőt!

2013. szept. 22. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!