"Ezek az oroszok már nem ugyanazok az oroszok,blab-blab-blab"
Lófütty. Ennyit erről.
Ennek semmi köze sincsen a pánszláv eszmékhez és a szuperhatalmi múlt dédelgetésének. Miért ne nevezhetnének egy helyet Sztálinváronsak?
A névnek mint olyannak, csak a materialista liberálbolsevikot tulajdonítanak jelentőséget. Részben mert földhözragadt elméjük igényli a konvex és állandó fogódzkodási pontokat mert anélkül kétes identitásuk szétszéledne, másrészt istentagadó mivoltukban bármilyen más primitív törzsi rítushoz is nyúlnak, a kereszténység elleni kérlelhetetlen harcukban. Valami makogó törzsek sötétebbik tagjai képzelik azt, ha valaminek a nevét ők határozzák meg uralják is azt a lényt.
De nem, tévednek minden konzervatív és jó magyar keresztyén ember is tudja, bármilyen bárdolatlannak tűnik az igazság harangja és akármilyen szép az ördög szirénéneke, hogy melyik igaz és hamis. Amíg a orosz nép marad amilyen most, szabadságszerető, hagyománytisztelő és állhatatos valamint az orosz nemzetállamot mindig hűségesen szolgáló, bárhol lakjon is bármilyen nevű városban, ugyanazok maradnak.
A szocionista finánctőke szómágiája és csaholása hiábavaló lesz, amíg egységesen küzd ellene az orosz nép.
Valaki tudja, mi az utolsó komment lényege?
Mert erőlködöm, de ebből a zagyvalékból sokat nem lehet visszafejteni.
Túlságosan rájött Putyin elvtársra a nosztalgia.
Képzeld, én is nosztalgiázom, de nem így. Nem mondom meg az embereknek, hogy piros virágokból készítsenek a vörös csillagokat a parkokban meg ilyenek.
Ja, itt Mo.-on is volt olyan város, hogy Sztálinváros. Ma Dunaújváros. És az utóbbi jobb, mert én sosem szerettem Sztálint. Mint ahogy más se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!