Ti figyelitek az ukrajnai eseményeket? Szerintetek kiszelesedhet a konfliktus?
Előre senki nem tudja megmondani. Viszont van rá esély egy szélesebb - nagyobb háborúra.
Ha az orosz hadsereg bevonul Ukrajnába a harmadik világháború aligha lesz elkerülhető.
Egy ideig figyeltem, aztán ellaposodott a dolog pár hétre, és nem találtam új információt az ukrajnai eseményekkel kapcsolatban, így most elég tájékozatlan vagyok ezzel kapcsolatban.
Elegendő információ hiányában csak kérdéssel tudok válaszolni? Az EU nyújt bármilyen támogatást az ukránoknak?
Ha az EU számára elég fontos Ukrajna a béke felrúgása érdekében, amit kétlek, akkor természetesn kiszélesedhet.
Szerintem ez nem valószínű, Oroszország egy igen erős nagyhatalom, erős szövetségesekkel.
Egy háború súlyos következményeket vonzana magával, ezzel mindenki tisztában van.
Abban biztos vagyok, ha háború lesz, előkerülnek az atombombák.
Oroszország nem szeret meghátrálni, nem is fog.
Ha a lázadókat leverik, Putyin veszített.
Ez első válaszadók gyerekes kommentek:)
Ukrajna miatt nem lesz atomháború, ahogy Szíria vagy Grúzia miatt sem lett.
A kérdés, hogy Putyin mi a fenét akar?
Az utolsó kommentelő kérdésére szeretnék válaszolni:
Olvastam egy hát... Mondjuk úgy, erősen orosz-barát honlapon, hogy a mi nagy barátunk, Putyin szeretné egybefogni az ő kis népét kulturálisan. Összefogni lehet többféleképpen, de a cikk utalásai szerintem egyértelműek. A tradicionális [orosz] kultúrát nem lehet megosztani. A Homár-Homárok, a Liberálisok, és a Nemzet Egyéb Ellenségei (gyak. mindenki aki nem velünk van, így a többségben nyugat-barát ukránok) ki irtandónak, eltaposandónak minősülnek. A lényeg, az orosz szál. A vodka, és a nemzeti tudat. A többi le van sz*rva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!