Valóban ilyen erős a homoszexuális lobby az EU-ban?
Érdekes, ahelyett, hogy a tisztább levegőért, egészséges élelmiszerekért, tisztességes bérekért , nagycsaládokért harcolnának ahelyett ezzel foglalkoznak.
Szerinted az politikafób, aki azt mondja túl sokat beszélnek a politikáról a tv-ben?
Vagy szerinted, aki azt mondja, hogy túl sok reklám van a tv-ben, az automatikusan utálja a reklámokat?
Ne legyünk már ennyire egyszerűek. ...
#15, ha megkérdezik együtt élsz e valakivel? erre azt válaszolom, hogy nem. szerintem te képzeled az arcukra, hogy homokosnak nézel ki(ha csak nem adsz rá valami indokot, hogy úgy nézzenek rád).
Egyébként szerintem szánalmas, hogy egy olyan dolognak, mint egy ember nemi hovatartozása ilyen nagy szerep jutott a világban. Ez ugyan olyan dolog, mint a palacsinta evés, esetleg a gomba evés. Valaki utálja és nem eszi meg valaki imádja és szerintem nem nagy túlzás ha azt mondom 50%:50% arányba lenne aki szereti és aki nem, a világ lakosságára nézve. Most ebből is propagandát kéne csinálni? Kit érdekel ki kit szeret és mit, szeresse ha másnak nem árt vele.
"ha megkérdezik együtt élsz e valakivel? erre azt válaszolom, hogy nem"
oké, de nem rólad van szó, hanem rólam, én ugyanis együtt élek. szóval vagy hazudok, vagy elmondom, hogy igen, arra meg jönnek a következő kérdések, hogy kivel, vagy ha van céges buli, beszélgetés a családról, stb.. egyszerűen nem lehet sumákolás nélkül élni úgy, hogy ki ne derüljön, hogy meleg vagyok.
"a fajtád" - Hatos
>Meg akarja védeni a homokosokat a diszkriminácótól.
>Diszkriminatív jelzővel illet másokat.
Hogy te mekkora egy álszent alak vagy! D:
Nagycsaládokért?
Pfff
Azért nem fog harcolni senki.
Ha nagycsaládot akarsz,ne várd el,hogy előnyben részesülj miatta.A te dolgod,és a felelősséged,nem másé.
Másrészt a melegek is családban nőnek fel,van aki nagyobb,van aki kisebb családban.Ők is a család részei.
Az,hogy te hány gyereket akarsz senki nem szabja meg,sőt még előnyökben is részesítenek.Sok megélhetési gyerekgyártót nem lehet kiszűrni.
Egészséges élelmiszerek?Pff.
Minél nagyobb a család annál kevesebb jut egy főre?
Akiknek van igénye önmagukra és arra is,hogy ezt a gyereknek is megadják nem fognak nagy családot alapítani és ez nem is várható.
A szülő is ember,nem tenyészállat,rabszolga adófizető.Örüljenek ha 1 gyereknek megtudják adni,amit kell.
Olyan meg sosem lesz,hogy mindenki jól éljen,ez nem cél.
Ha neked van agyad,feltudod fogni,hogy ha nem születtél gazdagnak és még szaporodsz is halomra,magaddal és az utódaiddal cseszel ki.
Inkább szabályozni kellene a születések számát,és itt nem csak a romákra gondolok.Ugyanis ha valaki minden áron akar gyereket,szerintem az lényegtelen hogy 1 vagy 5 gyereke lesz.Az 1 gyerekkel is lehet olyan boldog.
Sajnos ez a nagy hatalomnak nem célja,hogy kevesen legyünk és jól éljünk,mert kellenek a rabszolgák,akik hajlandóak minimálbérét gürcölni és alacsony színvonalon élni.
A melegek nem ártanak senkinek,ők is dolgoznak,adót fizetnek,és mégsem kapnak olyan jogokat,mint a heterók.
És itt nem a házasság a legnagyobb dolog.
Kb minden 10.ember meleg.Szóval nem egy elenyésző kisebbségről van szó.Attól,hogy nem látod még sokan vannak,csak úgy élnek,mint a rejtőzködésre kényszerült állatok.De ez nem egészséges állapot.Folyton úgy élni az életedet,hogy feszeng.
Persze tudom,amíg nem a te köreidet piszkálják,vagy nem téged ér hátrány addig nem zavar.A magadfajtának elég ha van facebook,meg lehet menni bulizni,aztán minden király.
De hagy legyen már joga ahhoz mindenkinek,hogy megvédje magát,ha őt támadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!