Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Valóban ilyen erős a homoszexu...

Valóban ilyen erős a homoszexuális lobby az EU-ban?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Érdekes, ahelyett, hogy a tisztább levegőért, egészséges élelmiszerekért, tisztességes bérekért , nagycsaládokért harcolnának ahelyett ezzel foglalkoznak.

2014. máj. 27. 17:16
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
3%
9-esnek: Lehet, hogy a magyar állam nem ismeri el a házasságot, de az élettársi kapcsolat részét igen. Viszont azzal, hogy nem ismerik el a házasságát, egy csomó dolgot megúszik, pl. nem vehető elő bigámiáért, nem lehet visszaélés a házastársi kapcsolata (pl. tartózkodási engedélyért) stb.
2014. máj. 27. 19:25
 12/31 anonim ***** válasza:
54%
Ez az gyűlölködjetek csak, az a normális, nem a szeretet.
2014. máj. 27. 19:36
 13/31 anonim ***** válasza:
84%

"Lehet, hogy a magyar állam nem ismeri el a házasságot, de az élettársi kapcsolat részét igen. Viszont azzal, hogy nem ismerik el a házasságát, egy csomó dolgot megúszik, pl. nem vehető elő bigámiáért, nem lehet visszaélés a házastársi kapcsolata (pl. tartózkodási engedélyért) stb."

Szóval akkor vegyük el a házasodás jogát a heteróktól is, ha jól értem...

2014. máj. 27. 19:46
 14/31 anonim ***** válasza:
0%

"Szóval akkor vegyük el a házasodás jogát a heteróktól is, ha jól értem..."

Nem, de nem értem miért mindig a negatív oldalát kell nézni a dolognak.

2014. máj. 27. 19:55
 15/31 anonim ***** válasza:
67%

"Te hányszor kérdezted meg a kollégáidat, hogy hé, te meleg vagy? "

hát képzeld el, tőlem állandóan kérdezgetik, hogy van barátnőm? kivel élek? egyedül vagyok? szóval vagy megmondom az igazat, vagy hazudok. ha meg megmondom, akkor mindjárt látom a homofóbiát az arcukon, vagy a meglepetést hogy "tényleg? nem is hittem volna". szóval tele vannak előítéletekkel meg gyűlölettel. vagy szerinted hazudnom kéne?

2014. máj. 27. 20:23
 16/31 anonim ***** válasza:
0%

Ki dönti el, hogy mit szabad és mit nem?

Ha vannak olyan közösségek a világban, akik úgy érzik, hogy joguk van a nyilvános szexhez, akkor miért büntetik őket? Ez nem kirekesztő velük szemben? Vagy miért mondják rájuk, hogy betegek? Vagy ha mások azt gondolják, hogy este 22 után kiabálhatnak, bulizhatnak, mert nappal dolgoznak, akkor azt miért büntetik?

Nem értem ezt a liberalizmust ... mindenki egyenlő,de van aki egyenlőbb ...

2014. máj. 27. 20:35
 17/31 anonim ***** válasza:
45%
Tőlem is meg szokták kérdezni, leszbikus vagyok. Én teljesen nyíltan élek.
2014. máj. 27. 20:35
 18/31 anonim ***** válasza:
26%
A leszbikusok sem különbek.
2014. máj. 27. 20:51
 19/31 anonim ***** válasza:
54%
Mi a bajod a leszbikusokkal? Ismersz egyet is? Vagy csak a hurutinfon olvastál valamit?
2014. máj. 27. 21:10
 20/31 anonim ***** válasza:
25%
A leszbikusok egy semmirekellő népség. Nem érdemlik meg az életet, ahogyan a melegek sem.
2014. máj. 27. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!