Mit szólnátok egy EU TV-hez?
Arra gondoltam, hogy lehetne egy központi TV csatorna, amit lehetne fogni az összes EU tagországban és lennének benne hírek az összes országról, meg minden, sőt, lehetnének benne másmilyen műsorok is, pl mi épült, stb, meg magáról az EU-ról is lehetnének.
Természetesen minden országban külön stáb lenne, mert nehezen hinném el, hogy pl pont ebben az országban bárki is angol nyelvű csatornát nézne... és pont ez lenne a lényege, hogy minél több emberhez eljusson, mi folyik a határon túl...ennek az országnak lehet ez a legnagyobb baja, hogy az ÁTLAG embernek fogalma sincs arról, hogy lehet ezt máshogy is csinálni, stb...
Ami jelenleg megy, az nem jó megoldás, hogy vagy gyurcsány vagy orbán száján keresztül jön be a külföldi hír, mert az 99% hogy úgy lesz megfogalmazva, hogy mocskos nyugat, mi vagyunk a legjobbak, stb...
Szerintetek?
" hogy az ÁTLAG embernek fogalma sincs arról, hogy lehet ezt máshogy is csinálni, stb... "
Szerintem az "átlagembereket" jobban érdekli a megélhetésük, gondjaik.
Nem azt mondom, hogy teljesen értelmetlen lenne, de szerintem sokaknak a kisebb bajuk is nagyobb ennél.
"Létezik már ilyen az Euronews, az egész országban ingyenesen fogható szoba,- vagy tetőantennával magyar nyelven is a Mindig TV-n."
Ez igaz! Majdnem le is írtam példának, csak aztán elfelejtettem.
Hát...nem nagyon reklámozták agyon...sőt, sehogy se, mert akkor én is hallottam volna róla.
Egyébként én t-home családiban nem találom....mindig tv-nél szerintem elterjedtebbek a nagyobb kábelszolgáltatók.
Aki azt írta fentebb, hogy nem érdekli, az inkább éjjel nappal budapest féle hulladékot nézi inkább?
"Aki azt írta fentebb, hogy nem érdekli, az inkább éjjel nappal budapest féle hulladékot nézi inkább?"
Szerinted miről szólna az EU csatornád?
Híreket nem sugározhatnak éjjel-nappal.Valami műsorokat is raknának be.
Az éjjel-nappal BP féle hulladék műsorok is nyugatról jönnek egyébként.Konkrétan Németországban is van/volt egy ugyanilyen műsor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!