Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ahol olyan felelőtlenül...

Ahol olyan felelőtlenül vállalnak gyereket, mint Afrika, India, stb EU és USA összefogással nem lehetne leköttetni őket, vagy valamit csinálni?

Figyelt kérdés
Hogy ne nőjön a végtelenségig a népesség?
2014. ápr. 28. 21:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Jaj.....mert Magyarországon nem vállalnak felelőtlenül gyereket?

Erre én vagyok például az élő példa.

[link]

Én azt nem értem, hogy a nők ennek ellenére miért nem védekeznek, ha tudja mi lesz a gyermeke sorsa.

Én a gyermekvállalást komoly feltételekhez kötném, a gyermek érdekében.

2014. ápr. 29. 11:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, ami neked felelőtlen gyerekvállalás, az nekik kétségbeesett túlélés. Ami neked fel sem tűnik, az nekik felelőtlen kizsákmányolás az Eu és főleg az USA által.

Aztán azt sem ártana tudni, mitől magas, vagy alacsony valahol a születésszám. Elgondolkodtató lehetne.

Ne ítélkezz olyasmi felett, amiről még nyomokban sincsenek ismereteid, és főképpen ne követelj abnormális felelőtlen intézkedéseket. Robbantak már ki ilyen belepancsolásokból igen nagyméretű háborúk.

Inkább tanulj, művelőd, hogy megértsd mások helyzetét, és képes légy a mértékletes valóságlátásra.

2014. ápr. 29. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!