Ahol olyan felelőtlenül vállalnak gyereket, mint Afrika, India, stb EU és USA összefogással nem lehetne leköttetni őket, vagy valamit csinálni?
Jaj.....mert Magyarországon nem vállalnak felelőtlenül gyereket?
Erre én vagyok például az élő példa.
Én azt nem értem, hogy a nők ennek ellenére miért nem védekeznek, ha tudja mi lesz a gyermeke sorsa.
Én a gyermekvállalást komoly feltételekhez kötném, a gyermek érdekében.
Kérdező, ami neked felelőtlen gyerekvállalás, az nekik kétségbeesett túlélés. Ami neked fel sem tűnik, az nekik felelőtlen kizsákmányolás az Eu és főleg az USA által.
Aztán azt sem ártana tudni, mitől magas, vagy alacsony valahol a születésszám. Elgondolkodtató lehetne.
Ne ítélkezz olyasmi felett, amiről még nyomokban sincsenek ismereteid, és főképpen ne követelj abnormális felelőtlen intézkedéseket. Robbantak már ki ilyen belepancsolásokból igen nagyméretű háborúk.
Inkább tanulj, művelőd, hogy megértsd mások helyzetét, és képes légy a mértékletes valóságlátásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!