Mit szóltok hozzá, hogy Hollandiában felmerült, hogy a legális terhességmegszakítás határidejét a 22. hétről a 26. -32. terhességi hét közé emeljék?
Eddig a 22. hétig kizárólag a nő döntésén múlt az abortusz, akkor is, ha mind ő, mind a magzat egészségesek voltak. A 23.-24. hét környékétől válhat életképessé a magzat a méhen kívül, ezért 22. hét a jelenlegi határidő.
Újabban sok, főleg külföldi, ill. bevándorló nő jelentkezett a 22. hét után abortuszra, s e miatt már nem végezték el a beavatkozást rajtuk. Látva a növekvő társadalmi igényt a késői, nem egészségügyi, hanem a nő döntése alapján egyéb okból kívánt terhességmegszakításokra, a holland baloldal és a liberálisok egy része szeretné kitolni a határidőt a 26.-32. hét tájára.
7-es egy pszichopata!
Egy magzatnak 12 hetes korában megvan mindene, ásit, mozog, mosolyog...Én láttam ennyi idősen az enyémet,hogy ezt csinálta. Most kérdem én, egy 26 hetes életképes magzat abortusza, ami már igazából nem abortusz ha esetleg nem tudnátok, hanem az már inditott szülés, egy anya ha erre vetemedik, hogy ezt tegye gyermekével, miután megszüli az élő gyermekét, ha képes arra,hogy azután a szeme láttára hagyja, hogy meghaljon a gyereke, akkor csak gratulálni tudok. Az ilyen emberek nem érdemlik meg hogy gyerekük szülessen, sőt őket kéne a túlvilágra segiteni, ha már az emberiség túlszaporodása a tét.
Egyébként én láttam egy videót, amiben egy amerikai lány szólal meg, akit az anyja 8 hónaposan akart "abortálni", sikertelenül. Sajnos nem emlékszem a nevére, nem tudok linket. De Amerikában állitólag van ilyen lehetőség.
Aztán láttam egy kisfilmet: 24. HÉT a cime. Ebben a lány elmegy a dokihoz hogy abortuszt akar. Kap egy méreginjekciót amitől a kicsinek meg kéne hogy haljon méhen belül. De nem ez történik, élve születik meg a pici, az anya meg majd beleőrül, hogy már nem tud segiteni rajta... Napokig nem birtam észhez térni, hogy ilyen létezhet.. Youtubon élőben van fent abortusz. Hát megnézetném minden nővel aki erre vetemedik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!