A kapitalizmus (a kizsákmányoló rendszer) hívei a Krími események láttán megijedtek kissé?
Ugyanis az általuk lesajnált Oroszország"ripsz-ropsz"a magáévá tette a félszigetet nem törődve semmilyen kapitalista fenyegetéssel.
Bezzeg amikor még Milosevics próbálta Koszovót megszerezni az USA még nem átalotta Belgrádot is bombázni.
Szóval megint a régi nóta gazdagok?
Ismét kezdtek félni a"medvétől"?
Én jártam a Krímen 2010 - ben. Hát elég kapitalista, dacára, hogy Lenin apánk hatalmas szobra emeli tekintetét a Fekete - tengerre Jaltában. Lamborghini parkol a Zaporozsec mellett. Mindent lehetett kapni, olyan autók járnak az utcákon, amik itthon nincsenek is, japán, amerikai belpiacos autók.
Oroszországban is jártam többször, az bizony kapitalista ország.
'Azért áll szinte minden városban ma is Lenin szobor...'
Jó, moderálás működött, úgyhogy finomabb formában: felejtsd el végre Lenin haverod, mert ő sem volt különb az utódnál, pusztán jobb képet festett róla a propaganda. Ő is ugyanúgy terrorisztikusan gondolkodott, így egy tömeggyilkost állítottak példaképnek.
Még örülnek is, mert Oroszországban kapitalistább a rendszer, mint Nyugat-Európa jóléti piacgazdaságaiban.
Lenin az csak egy politikai jelkép. Mi sem vagyunk feudalisták a Szent Koronától a parlamentben (csak néhány dilis, akik szerint a Szíriuszról jöttünk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!