Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A romákat miért tüntetik fel...

A romákat miért tüntetik fel úgy mintha a magyarok bántanák őket?

Figyelt kérdés
ebben a videóban is üldözésről beszélnek illetve hogy a segélyre való igényüket is elutasítják, rasszisták a magyarok, gyilkolják őket, nincs munkájuk stb.... na és ezt el is hiszik akik videóznak.....

2014. márc. 9. 08:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%

Mert liberalizmus van.

Ez egy ócska liberális trükk, hogy sajnáltatják őket.De, már nem jön be, mert már nem sokan hiszik el.

2014. márc. 9. 09:55
 12/17 anonim ***** válasza:
95%
Én inkább azt kérdezném a Romákat miért tüntetik fel Magyaroknak.
2014. márc. 9. 10:14
 13/17 anonim ***** válasza:
93%

"Én inkább azt kérdezném a Romákat miért tüntetik fel Magyaroknak."

Mert internacionalisták, főleg a ballib oldalon jellemző.Kihangsúlyozzák, hogy a cigányok, bizony magyarok.

Dehogy magyarok, talán hasonlítanak Kossuthra, vagy esetleg Klebelsberg Kuno?

Nem is európai népcsoport.

Hiába ragasztasz Ferrari matricát a Suzukira és hiába írod rá nagy betűkkel, hogy az Ferrari, attól az még Suzuki marad.

2014. márc. 9. 10:20
 14/17 anonim ***** válasza:
74%

7#

"Tehát elismered, hogy a magyarok is rasszisták"

A cigány nem magyar, hanem nemzetiség.

2014. márc. 9. 10:24
 15/17 anonim ***** válasza:

Mert a sajtóban gyűlölik a magyarokat, és igyekeznek minket rasszistának beállítani. Persze akinek van egy kis esze, az valóban rasszista, de az valahogy mindig kimarad a híradásokból, h vajon miért.

Egyébként azt a trükköt (vagyis inkább hazugságot) már én is észrevettem, h ha külföldön elkövet valamit egy magyarországi cigány, a zsidó oldalakon mindig magyarnak nevezik.

2014. márc. 9. 10:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Mert liberalizmus van.
2014. márc. 9. 11:02
 17/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, a kérdés jó. Sőt, jogos. Sőt, meg kellene válaszolni. Csak az a probléma, hogy rendkívül hosszú idő, rendkívül alapos elemzés, rendkívül sokoldalú megvilágítás után is maradna a kérdésed. Számodra nincs értelmes válasz. Ahhoz előbb sok minden mást kellene megtanulnod.

Most azt gondolod, bántani akarlak. Nem! Csak igyekszem számba venni a realitásokat. Van olyan tudományág, hogy gyermekpszichológia. Tanároknak - elvileg - még tanítják az egyetemeken. Már nem sokáig. Akkortól majd ők sem fogják érteni a sokoldalú választ.

A probléma ott kezdődik,amikor egy választ nem akarunk megérteni. Mindegy miért, persze ha a meg nem értés okait keresnénk,akkor tudni kéne, miért. Az a helyzet kérdező, hogy nem hiszem el rólad, hogy valóban szeretnéd megismerni a valódi választ. Az üres (pláne rosszindulatú) vitának meg minek tenném ki magam. Már ezzel is sokak utálatát kivívtam.

2014. márc. 9. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!