Szlovákiai magyarok, kire fogtok szavazni?
1#
Szerintem olvassd el a második kérdést is, mi elõtt írsz.
Szerintem aki magyarnak tartja magát, annak az első körben egyértelműnek kellene lennie, hogy kire szavaz. Nem azért, mintha Bárdosnak akkora esélye lenne a második körbe jutni, de legalább meg kellene mutatnunk, hogy itt vagyunk és hányan is vagyunk.
Kedves első! Azok a szlovákiai magyarok, akik felvették a magyar állampolgárságat elvesztették a szlovákot. Te képes lennél ekkora áldozatra, hogy nálunk szavazz? Akik ezt vállalták azok meg annyit már csak megérdemelnek, hogy Magyarországon szavazzanak. De nem kell nagyon félned, mindössze (ha jól emlékszem) 70 egynéhány emberről van szó. Szóval mielőtt vádaskodsz utána kellene nézned a tényeknek.
Értem, köszönöm!
Még néhány válasznak is örülnék:)
1. körben Bárdosra
2. körben Fico ellen
Köszönöm a válaszokat!
Remélem azért ilyen tempóban Bárdosnak összejön jónéhány szavazat... persze győzni nem fog, de még úgy is...
Ez jó:DDD
És azt meg tudnád írni esetleg, hogy az idősebb ismerőseid kire szavaznak?
Hálás volnék minden válaszért, tényleg érdekelne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!