Ha az oroszok gondolnának egy nagyot, és lerohannák Európát, persze konvencionális módszerekkel, atomfegyver nélkül, mi történne? Meg tudná állítani őket bárki is?
Hihetetlen, milyen gyorsan mobilizálták az orosz haderőt. Parlament, döntéshozatal néhány óra alatt, kint meg már teljesen ki vannak szervezve. Mondjuk biztos nagy segítség volt nekik, hogy ott van az egyik legnagyobb hadikikötőjük....
"Oroszország a NATO-hoz képest sehol sincs,"
Viszont Európát egymagában leradírozná a térképről...
Engem nem igazán nyugtatna meg, hogy az USA biztonságban van. Az a gond, hogy mi nem.....
Már hogy radírozná le?
Lehet, hogy nem a kurucinfóról és az MNA baromságaiból kéne tájékozódnod a világpolitikai erőegyensúlyt illetően, nem?
14-es: Ott az igazság. Eltalálja 4 parancsnok meg istenbarma, hogy háború van, aztán a katonák benyögnék: "Mi? Háború? Miért? Mert a te érdekeidet sérti? Na gyere, most pofázzá nekem, meg a többi 500 ezer katonatársamnak..."
Only human
"A terveik sem nagyon változnának, gyanítom, ha holnap meghalna Putin szívrohamban, akkor is kitartanának a Krím visszacsatolása mellett."
Az előbb még arról volt szó, hogy lerohanják Európát.
Akkor most mi legyen?
ma 17:50 Lövöldözz akkor :) Meglátjuk, mi változik tőle a világban....
17:47"Az előbb még arról volt szó, hogy lerohanják Európát.
Akkor most mi legyen?"
A kérdés az én hipotézisem, Krím pedig valóság, jelenleg oroszok szállják meg (amúgy többségében oroszlakta terület), ez zajlik. Mondd, te kötekedni jársz ide?
plusz ez:
"Lehet, hogy nem a kurucinfóról és az MNA baromságaiból kéne tájékozódnod a világpolitikai erőegyensúlyt illetően, nem?"
A HVG.hu-t olvasgatom, az aztán baromira szélsőjobbos hírforrás. Légy szíves "te istenáldása" ne sértegess, mert bejelentelek a modiknak. A személyeskedés az oldal szabályzata szerint végleges tiltást vonhat maga után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!