Munkavállalás Amerikában, megoldható-e ezen a módon? (tovább: lent)
Szóval a párom szeptemberben New York államban folytatja tanulmányait + sportolói pályafutását, ha minden igaz 1+1+1 évig.
Amennyiben élettársi kapcsolatban vagyunk, utána mehetek -e és vállalhatok -e munkát hivatalosan is? Vagy csak akkor, ha házasságban élünk? Vagy úgysem?
Azzal a verzióval tisztában vagyok, hogy ha kapcsolatokat alakít ki, és szerez nekem munkát ott, amíg itthon vagyok, akkor mehetek. De az érdekelne, hogy ha van szakmám, neki pedig szerződése lesz ott az egyetemmel/csapattal, jogosult leszek-e én is menni, és ott dolgozni?
Nagyon nagy troll, de tényleg.. ettől szerintem nagyobb "marhaságokat" is kérdeztek már, 100x ócskább megfogalmazással, dehát itt mindenki ennyire okos. :(
Neked is külön köszönet a tartalmas válaszért! :)
Mi honnan tudjuk, hogy a parod milyen vizummal jon ide?????
Semmi reszletet nem irtal, ezert nem varhatod, hogy pontos/reszletes valaszt kapj! :(
Ami biztos, hogy vizum ugyeknel csak rokoni kapcsolatot vesznek figyelembe. Az USAban a hazassag es a volegeny/menyasszony kapcsolat is rokonsagnak szamit (nemcsak az apa/gyerek stb.).
Az egyutt eles nem erdekli oket. Szoval ha nincs papir, ami igazolja hogy te es a parod "rokonok" vagytok, semmi hasznod nem fog szarmazni az o vizumjabol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!