Csak mert nincs rá értelmes válaszod... ez meg nem hiszem, hogy gyűlölködés lenne. Csak azt vesszük el, ami a miénk... Ezen mit nem lehet érteni?
2014. febr. 21. 20:35
52/62 anonim válasza:
Nagyon szomorú, h mára ilyen kevés magyarnak nevezhető ember maradt.
2014. febr. 22. 12:00
53/62 anonim válasza:
Én szeretném, ha legalább Kárpátaljának sikerülne visszakerülnie Magyarországhoz. Nagyon rosszul esik olvasni/hallani, amikor a magyarországiak lemondanak a határontúli magyarokról és a magyar területekről.
Egy felvidéki magyar
2014. febr. 22. 20:24
54/62 anonim válasza:
20:24
És mi az, amitől nem lennél szomorú? Ha halomra lőnének bennünket, magyarországi magyarokat azért az eszetlen, légből kapott ötletért, hogy Kárpátalja újra ehhez az országhoz tartozzon?
Te meghalnál értem?
De Behemóthoz hasonlóan nagyon szívesen segítek, ha ide akarsz jönni. Adok szállást, segítek munkát szerezni. Háborút viszont nem szeretnék.
2014. febr. 22. 20:32
55/62 anonim válasza:
20:24-es vagyok. Nem kértem, hogy az életed áldozd értem. Csak az esik rosszul, amikor ilyen válaszok érkeznek, hogy: minek, nem érdekel, stb. Egyszerűen a hozzáállása sokaknak kiábrándító. Egyébként nem fogom elhagyni hazámat, nekem a Felvidék a hazám és hű vagyok hozzá. Tudod: Hazádnak rendületlenül...
2014. febr. 22. 20:45
56/62 anonim válasza:
20:45
Itt némi félreértés van. A nem érdekel válaszok inkább azért vannak szerintem (tapasztalat, mert én is mondtam már ilyet), mert sok buta és félrevezetett magyarországi ember azt gondolja, hogy beköszöntene az aranykor, ha Magyarország visszaszerezné az elcsatolt területeit. Ez egyáltalán nincs így, és már annyira idegesítőek ezek az emberek. A határok úgysem változnak. Sajnos néha rátok haragszunk már a "nagymagyarok" örökös lázítása miatt. Sajnálom, elnézést!
2014. febr. 22. 21:05
57/62 anonim válasza:
20:45 -ös vagyok. Szerintem a legtöbb "nem érdekel" válasz azért van, mint ahogy a kárpátaljai válaszadó is írta, hogy sajnos sok magyarországi nem tekint minket magyarnak, tisztelet a kivételnek. Szerinted milyen érzés, amikor a saját nemzeted tagjai pl. minket felvidéki magyarokat leszlovákoznak, a kárpátaljaiakat leukránozzák, az erdélyieket lerománozzák, a vajdaságaikat leszerbezik,...? A határok meg miért is ne változhatnának? Egyébként ki számít nagymagyarnak? Én magyar vagyok és szeretném, ha a hazám hivatalosan is Magyarország lenne és persze a többi magyar terület is.
2014. febr. 22. 21:49
58/62 anonim válasza:
"Anya"orszagban élö magyaroknak foggalmuj sincs, hogy a hatarontuliaknak nap mint nap mit kell atelniuk, milyen hazugsagokat hallgatni a tortenelmunkrol, beszolasokat turni, a tudatlan fiatalok es soook felnott (egyetemi professzorok) teljes meggyozodessel allitot vadjaikat hallgatni, hazugsagokat.. azert tart ott Magyarorszag, ahol, mert az emberek kegyetlenul nem osszetartoak, mindegy nekik mi van a masikkal, csak a sajat gazdasagi helyzetukre gondolnak. Magyarorszagon csak tót vagyok,.. hat koszonom.
2014. febr. 22. 23:44
59/62 anonim válasza:
Sajnos így van, és nekünk, csonkaországi magyaroknak is hazugságokat kell hallgatunk a történelmünkről. Ráadásul aki szereti a hazáját, az nácinak számít.
2014. febr. 23. 11:19
60/62 anonim válasza:
Én egyébként azt veszem észre, hogy kegyetlen lassan, de mintha valami ébredés féle megkezdődött volna az országban. Sokan foglalkoznak már a határon túliakkal és a nemzeti érzés sincs talán annyira "büntetve" mint régen. Persze az út még nagyon hosszú és az átütő sikerhez az oktatást és a médiát teljesen meg kellene változtatni, mert nap mint nap szellemi kútmérgezést folytatnak. Egyszer talán felébredhetünk idehaza úgy, hogy a nemzeti érzés természetes és nem kuriózum lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!