Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha Ukrajnában polgárháború...

Ha Ukrajnában polgárháború törne ki nem lehetne megkísérelni Kárpátalja visszacsatolását?

Figyelt kérdés
2014. febr. 19. 19:23
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
69%

ma 19:20

Mi a francért uszítasz itt még mindig?

2014. febr. 21. 19:37
 42/62 anonim ***** válasza:
20%
Ez mióta uszítás? Csak neked az szerintem... az én véleményem ez, jó lenne ha a magyarság kicsit foglalkozna ezzel is.
2014. febr. 21. 19:40
 43/62 anonim ***** válasza:
92%

ma 19:40

Nyíltan kéred fel az embereket arra, hogy megrohanják a külföldhöz csatolt területeket. Ezt tetted eddig is. Nem kell a hülyeséged, menj egyedül románra géppuskázni. Hagyd is ott a fogad. Mi is beljebb lennénk, valódi magyarok, meg a külhoniak is.

2014. febr. 21. 19:41
 44/62 anonim válasza:
58%

nem adom a sertodottet az is vagyok(18:08 vagyok)

Karpatalja ukranosodik elfele mert idetelepiettek a sok ukrant. mi kisebbseg vagyunk. rank nem gondolt senki sem 1920-ban sem azota. hogyne lennenk megsertodve? egyebkent a magyarorszagi magyarok hozankallasa semmivel sem jobb mint az ukranoke. nem akarok en mar reg hozzatok tartozni. en csak bekessegben es nyugalomban szeretnek elni. magyarkent. mindegy nekem hivatalosan melyik orszaghoz tartozunk

egyebkent koszonjuk szepen megvoltunnk eddig is a segitsegetek nelkul ezutan is megleszunk

2014. febr. 21. 19:44
 45/62 anonim ***** válasza:
25%
Vannak nemzeti kötelességeink, nem hiába halt meg annyi magyar a hazáért.. csak hogy a magadfajta odadobja idegeneknek az ország kétharmadát. Aki ezt olvassa remélem elgondolkozik ezen.
2014. febr. 21. 19:49
 46/62 anonim ***** válasza:
72%

"Vannak nemzeti kötelességeink, nem hiába halt meg annyi magyar a hazáért.."

Ne próbálkozzál már, hülyegyerek. Az NEM nemzeti kötelezettség, hogy halomra lövessük magunkat, meg mellesleg a Kárpátaljai magyart, mert nekimegyünk Ukrajnának. Ez vakjobbikos vérbaromság.

2014. febr. 21. 19:51
 47/62 anonim ***** válasza:
57%

ma 19:44

Ha valami nagyobb gond lenne, megint kiújulna a zavargás, én leszek az első, aki befogad magyar menekültet. Akár téged is. Tökmindegy, hogy itt vitázunk esetleg, megteszem, mert kötelességemnek érzem magyarként. Ha át akarsz jönni, privátban akár le is levelezhetjük. Jöhetsz családostul is, akkor adok lakást.

DE! Nem tudjuk "visszafoglalni" Kárpátalját, sem egyezkedéssel, politikailag, sem máshogy. Kérlek, ezt értsd meg.

2014. febr. 21. 19:54
 48/62 anonim válasza:
53%

kerlek kedves Behemot te pedig erts meg engem)

nem varjuk el toletek hogy megkeresetek a vasvillaitok es gyertek minket visszafoglalni. egyreszt mert tisztaban vagyunk vele hogy az orszag tobbsege nem tekint minket magyarnak, nincs rank szuksegetek, masreszt mivel ennek semmi ertelme nem lenne. koszonom szepen a felajanlasodat bar Ukrajnat nem tekintem hazamnak de Karpataljat igen. en nem menekulok el a hazambol semmilyen korolmenyek kozott.

a vita elmeleti szinten kellene hogy folyon. nem hiszem hogy minket valaha visszacsatolnak az anyaorszaghoz.

amit elvarnek en toled es az osszes tobbi magyartol az annyi hogy amikor felteszik nektek azt a kerdest hogy mi lenne ha...akkor az lenne a valaszotok hogy remelitek visszakapja Magyarorszag Karpataljat nem pedig visszakerdeznetek hogy miert kellene nektek Karpatalja

2014. febr. 21. 20:03
 49/62 anonim ***** válasza:
25%
Nem kell ehhez jobbikosnak lenni.. csak magyarnak. Tudod ki a hülye gyerek mellesleg, remélem senki nem hallgat a baromságaidra.. és legfőképp nem a Kárpátaljai magyarok. Kárpátaljáról sem fog lemondani soha a magyarság! Az igaz magyarság!
2014. febr. 21. 20:05
 50/62 anonim ***** válasza:
92%

ma 20:05

Ezen a színvonalon én nem folytatom tovább. A vak is látja, ki vagy - mi vagy. Remélem boldog ember vagy a nagy jobbikos gyűlölködésben.

2014. febr. 21. 20:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!