Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ez az osztrák EP képviselőnő...

Ez az osztrák EP képviselőnő minden EU tagállamot kötelezne, hogy legalizálják a melegházasságot?

Figyelt kérdés

[link]

Sőt, még többet is , egyértelmű, hogy az LMBT csoportok számára különleges védelmet, privilégiumokat akar kiharcolni. Olyan kiváltságokat, ami egyetlen más, akár sokkal nagyobb számban reprezentált társadalmi csoportnak se jár ki. Például a nagycsaládosoknak sem, pedig megérdemelnék.

2014. febr. 2. 16:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

"Ja, csak a házassággal jön majd a nyilvános nyalifali."

Szerintem a nyilvános nyalifalit az h most nem házasodhatnak nem akadályozza meg.

2014. febr. 2. 18:03
 12/23 anonim ***** válasza:

Ez izlések és pofonok. Vkinek vissza taszító vkinek nem az.

Olyan jó h te tudod mi a jó és mi nem az.

2014. febr. 2. 19:12
 13/23 anonim ***** válasza:
visszataszító*
2014. febr. 2. 19:13
 14/23 anonim ***** válasza:

"Innen már csak egy lépés lenne a kutya, és ki tudja milyen pusztításokat végezne még a liberalizmus."

Ha érvényes szándéknyilatkozatot tudsz a Bodriból kicsikarni, minden további nélkül, feltéve ha ivarérett a házikedvenc. Ugyanis a jog csakis a személyek (és azoknak a tulajdonai) közötti jog aktusokkal foglalkozik. Ha a kutyus jogi személy lesz lesz, akkor lehet egyáltalán tiltani a vele való házasságot. Jelenleg nincs tiltva, hanem nincs értelmezve a jog szerint, hogy a Bodri kutyával, vagy egy szimpatikus építőkockával vagyon és életközösséget alakítok ki.

Amúgy nem akarnak semmilyen extra jogokat kiosztani, csak azt, hogy "szexuális kisebbségként" az LMBT személyek jogait is ugyanúgy tiszteletben tartsák, mint a többi ember jogait.

2014. febr. 2. 19:25
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha neked egy cseppet sem undorító, ha 2 "fiú" a szemed előtt dugja egymás szájába a nyelvét és nyalogatják egymást, akkor nem tudom, mi.
2014. febr. 2. 19:27
 16/23 anonim ***** válasza:

Az én szemem előtt nem valószínű h fog 2 férfi szeretkezni egymással, de azért én úgy gondolom h két egy nemű szeretkezése az ő szemükben nem undorító akkor nekem nem gond. Bár én se tartom undorítónak csak egyszerűen nem izgatna az ilyen de ha mást igen akkor csinálja.

A másik h elmondtam már sokszor bár látom kis agyaddal nem tod felfogni h attól h meleg vki még nem kezd a járdán mindenki szeme láttára dugni, ennyi erővel a a különböző neműek között is belehetne tiltani a házasságot mert mi van a véletlenül elkezdenek a járdán dugni és meg látja őket a 10 éves kisgyerek.

2014. febr. 2. 19:33
 17/23 anonim ***** válasza:

17: Neked van kis agyad, hogy a szavaiddal éljek, mert sehol nem írtam olyat, hogy "szeretkeznének" a szemed előtt, vagy bárki szeme előtt. Bár ha neked a csókolózás annak számít, lelked rajta.

Utolsó: Én nem vagyok deviáns, nem tudod semmire alapozni ezt a baromságot amit mondtál -mert nem igaz.

2014. febr. 2. 19:51
 18/23 anonim ***** válasza:
És undorító sem vagyok, de neked látom csak a személyeskedés és a veszekedés a célod, ezért törölni fogják a kommentedet.
2014. febr. 2. 19:52
 19/23 anonim ***** válasza:

Ideje lenne. Tény, hogy a homoszexualitásom a magánügyem.. de attól még ugyanúgy megillet a házasság joga.

Alkotmányunkat meg az unió miatt már sokszór módosították születése óta, teheát ha kötelező lenne minden eus országban itt is módosítanák a jogszabályt.

De, sok országban még brutálisabbak, pl. Oroszországban börtönbüntetés jár érte stb.. tehát annyira megosztott országonként a melegekről a közvélemény hogy nem hiszem hogy mostanában bevezetnének ilyen módosításokat.

2014. febr. 3. 14:02
 20/23 anonim ***** válasza:
Igen ez egy elég primitív gondolkodás h egyszerűen egy ember nem képes elfogadni vkit azért mert az másabb, de ami a legnagyobb az az h az emberek akkor is zavarja a homoszexuálisok ha a környezetükbe nem is él ilyen ember és nem is ismernek ilyet. Egy ismeretlennek miért akarják megmondani mit tegyen. Minél keletebre vagyunk annál primitívebbek és elmaradottabbak az emberek gondolkozása.
2014. febr. 3. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!