Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ez az osztrák EP képviselőnő...

Ez az osztrák EP képviselőnő minden EU tagállamot kötelezne, hogy legalizálják a melegházasságot?

Figyelt kérdés

[link]

Sőt, még többet is , egyértelmű, hogy az LMBT csoportok számára különleges védelmet, privilégiumokat akar kiharcolni. Olyan kiváltságokat, ami egyetlen más, akár sokkal nagyobb számban reprezentált társadalmi csoportnak se jár ki. Például a nagycsaládosoknak sem, pedig megérdemelnék.

2014. febr. 2. 16:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Liberalissimo
2014. febr. 2. 16:18
 2/23 anonim ***** válasza:

Legörgettél az egyetlen kommentig? Gondolom nem. Ott is linkelték ezt a cikket, ami cáfolja a javaslatot ellenzők "érveit".

[link]

2014. febr. 2. 16:19
 3/23 anonim ***** válasza:
22%
Bárhogy is van, itt szerencsére nem lesz ilyen ********-ság, mert az Alkotmányban benne van, hogy házasság normális párok között köttetik, és annak módosításához 2/3-ra lenne szükség. De mivel a ballibek közül csak néhány ember jut be a Parlamentbe, nehezen szavaznák meg 2/3-al ők.
2014. febr. 2. 16:31
 4/23 anonim ***** válasza:
83%
Én nem értem miért akarnak egyesek beleavatkozni mások magán életébe. Ha most két egynemű egymásba szeret akkor összeházasodni miért nem házasodhatnak? Mi a Fa*zt zavar ez másoknak?
2014. febr. 2. 16:58
 5/23 anonim ***** válasza:
16%

"Ha most két egynemű egymásba szeret akkor összeházasodni miért nem házasodhatnak? Mi a Fa*zt zavar ez másoknak?"

Azt zavar, hogy undorító és degenerált.

Ennyi erővel bárki megállhatna a járda közepén, letolhatná a gatyáját, kimarkolhatná a seggéből a szart, aztán jóízűen lenyalogathatná a tenyeréről és az ujjairól mindenki szeme láttára.

Miért ne? Kinek árt ezzel? Miért akarjuk megtiltani neki? Hiszen nem avatkozhatunk bele a magánéletébe.

2014. febr. 2. 17:10
 6/23 anonim ***** válasza:
85%

Ilyenről szó sincs, bárki elolvashatja azt a dokumentumot, magyarul is (24 nyelven vant fent). itt:

[link]

se extra jogok, se melegházasság (amúgy még elvben sem lenne lehetséges kötelezni ilyenre egy országot). nem értem, hogy lehet valaki ilyen gyagya, hogy a józan észnek ellentmondó dolgokat elhisz...

arról van szó, hogy ne bántsák a melegeket. akinek ez fáj, hogy nem lehet másokat bántani, az nézzen egy kicsit magába. és a legviccesebb, hogy a legjoban a "keresztények" tiltakoznak a dokumentum miatt.

2014. febr. 2. 17:22
 7/23 anonim ***** válasza:
75%

"Azt zavar, hogy undorító és degenerált.

Ennyi erővel bárki megállhatna a járda közepén, letolhatná a gatyáját, kimarkolhatná a seggéből a szart, aztán jóízűen lenyalogathatná a tenyeréről és az ujjairól mindenki szeme láttára.

Miért ne? Kinek árt ezzel? Miért akarjuk megtiltani neki? Hiszen nem avatkozhatunk bele a magánéletébe."

Sikerült most össze hoznod egy olyan "érvelést" ami egy nagy hülyeség és semmi értelme.

Nem azt mondtam h járdán dugjanak a melegek vagy vmi ilyet, hanem azt h ha össze akarnak házasodni akkor hagy házasodjanak. Az meg h otthon mit csinálnak szerintem senkit se zavarna.

2014. febr. 2. 17:25
 8/23 anonim ***** válasza:
38%

"arról van szó, hogy ne bántsák a melegeket. akinek ez fáj, hogy nem lehet másokat bántani, az nézzen egy kicsit magába. és a legviccesebb, hogy a legjoban a "keresztények" tiltakoznak a dokumentum miatt."

Én nem vagyok keresztény, de ki bántja a melegjeidet? Csoportosan verik és ölik őket az utcán vagy mi?

2014. febr. 2. 17:46
 9/23 anonim ***** válasza:
21%

"Nem azt mondtam h járdán dugjanak a melegek vagy vmi ilyet, hanem azt h ha össze akarnak házasodni akkor hagy házasodjanak."

Ja, csak a házassággal jön majd a nyilvános nyalifali...

2014. febr. 2. 17:47
 10/23 anonim ***** válasza:
65%
az egyenlőség arról szól, hogy ha egyeseknek lehet nyilvános nylifali, akkor a többieknek is.
2014. febr. 2. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!