Ez az osztrák EP képviselőnő minden EU tagállamot kötelezne, hogy legalizálják a melegházasságot?
Sőt, még többet is , egyértelmű, hogy az LMBT csoportok számára különleges védelmet, privilégiumokat akar kiharcolni. Olyan kiváltságokat, ami egyetlen más, akár sokkal nagyobb számban reprezentált társadalmi csoportnak se jár ki. Például a nagycsaládosoknak sem, pedig megérdemelnék.
Legörgettél az egyetlen kommentig? Gondolom nem. Ott is linkelték ezt a cikket, ami cáfolja a javaslatot ellenzők "érveit".
"Ha most két egynemű egymásba szeret akkor összeházasodni miért nem házasodhatnak? Mi a Fa*zt zavar ez másoknak?"
Azt zavar, hogy undorító és degenerált.
Ennyi erővel bárki megállhatna a járda közepén, letolhatná a gatyáját, kimarkolhatná a seggéből a szart, aztán jóízűen lenyalogathatná a tenyeréről és az ujjairól mindenki szeme láttára.
Miért ne? Kinek árt ezzel? Miért akarjuk megtiltani neki? Hiszen nem avatkozhatunk bele a magánéletébe.
Ilyenről szó sincs, bárki elolvashatja azt a dokumentumot, magyarul is (24 nyelven vant fent). itt:
se extra jogok, se melegházasság (amúgy még elvben sem lenne lehetséges kötelezni ilyenre egy országot). nem értem, hogy lehet valaki ilyen gyagya, hogy a józan észnek ellentmondó dolgokat elhisz...
arról van szó, hogy ne bántsák a melegeket. akinek ez fáj, hogy nem lehet másokat bántani, az nézzen egy kicsit magába. és a legviccesebb, hogy a legjoban a "keresztények" tiltakoznak a dokumentum miatt.
"Azt zavar, hogy undorító és degenerált.
Ennyi erővel bárki megállhatna a járda közepén, letolhatná a gatyáját, kimarkolhatná a seggéből a szart, aztán jóízűen lenyalogathatná a tenyeréről és az ujjairól mindenki szeme láttára.
Miért ne? Kinek árt ezzel? Miért akarjuk megtiltani neki? Hiszen nem avatkozhatunk bele a magánéletébe."
Sikerült most össze hoznod egy olyan "érvelést" ami egy nagy hülyeség és semmi értelme.
Nem azt mondtam h járdán dugjanak a melegek vagy vmi ilyet, hanem azt h ha össze akarnak házasodni akkor hagy házasodjanak. Az meg h otthon mit csinálnak szerintem senkit se zavarna.
"arról van szó, hogy ne bántsák a melegeket. akinek ez fáj, hogy nem lehet másokat bántani, az nézzen egy kicsit magába. és a legviccesebb, hogy a legjoban a "keresztények" tiltakoznak a dokumentum miatt."
Én nem vagyok keresztény, de ki bántja a melegjeidet? Csoportosan verik és ölik őket az utcán vagy mi?
"Nem azt mondtam h járdán dugjanak a melegek vagy vmi ilyet, hanem azt h ha össze akarnak házasodni akkor hagy házasodjanak."
Ja, csak a házassággal jön majd a nyilvános nyalifali...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!