Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kérdem én Magyarországnak...

Kérdem én Magyarországnak vége van?

Figyelt kérdés
Én mondom, végünk van! Most néztem egy hírműsort ami elborzasztott és felháborított. Az akácfát invazív fajnak akarják nyilvánítani, a magyar erdők 50%-a akácfa! És lehet hogy ki kell majd irtani az egészet ha az EU úgy dönt és helyette egy génmódosított szutykokkal akarják etetni a méheket. Kérdem én abból milyen méz lesz? Ezzel természetesen elpusztítják a TERMÉSZETES méhészetet és a méztermelést, amiben a világ 20 legnagyobbjában vagyunk, Európában pedig a legmagasabb méh sűrűségünk, aminek számos pozitív hatása van.... Az erdőink 50%-áról nem is beszélve, ha azokat kiirtják mekkora kár ér minket?... Én mondom mikor 2004-ben a csatlakozásra szavaztunk szó sem volt arról hogy ránk kényszerítik hogy ki kell irtanunk az akácerdőket, ha ők azt mondják engedélyezni kell a génmódosított mérgező vetőmagokat/növényeket, nem szabályozhatjuk a rezsit, nem tarthatjuk meg a termőföldeket, nem támogathatjuk a saját nemzetgazdaságunkat, magyarul: az EU súlyosan sérti a független belügy alapelvét. A csatlakozás egy nagy k i b a s z á s volt. Gyakorlatilag semmit sem csinálhatunk úgy ahogy akarunk, és cserébe semmit nem kaptunk, sőt rosszabbul élünk mint valaha, mert ha azt lenne hogy oké ezek a dolgok vannak de úgy élünk mint a franciák vagy a németek akkor s z a r o k rá hisz nyilván így a jó mivel én is tapasztalom a saját bőrömön. csakhogy q r v á r a nincs így. Van az EU, és szabályait mindenkinek be kell tartania mondván ez minden tag érdeke és így mindenkinek jó.... menjenek a p i c s á b a, remélem Orbán ezt nem hagyja, mert hogy a baloldalnak füttyentenek nyugatról akkor ők ugranak, az biztos a kérdés hogy a Fidesz is pattan-e és hogy mekkorát....

2014. jan. 31. 20:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
15%

Kínában hatalmas a kereslete a magyar akácméznek, 1500 yüan egy üveg és általában ha megjelenik a boltbokban a helyiek sáskahadként csapnak le rá, pedig nem egy gazdag ország.

Az EU azért akarja betiltani az akácfákat, (eleve milyen röhejes, betiltani egy fát, még Rákosi alatt se volt ilyen) hogy ezt letörje és mégjobban ki legyünk szolgáltatva a Nyugatnak.

2014. jan. 31. 21:05
 12/24 anonim ***** válasza:
Azt hiszem ezek után nyugodtan kívhatjuk az EU-t ANTIFÁ-nak :)
2014. jan. 31. 21:06
 13/24 anonim ***** válasza:

A púnió csak betiltani tud.

Szánalmas!

Akkor még az udvaromban is kivágatják a púnionos elvtársak?

2014. jan. 31. 21:08
 14/24 anonim ***** válasza:
43%

Magyarország méztermelés terén valóban kiemelkedőnek számít, az ország méreteit nézve különösen.

Kár lenne ezt tönkretenni.

Ez már egy jól ismert stratégia, "tedd tönkre a konkurenciát és szerezd meg a piacát"

Eddig is ezt csinálták, emögött a terv mögött érdekek húzódnak.

A nyugati méhészek ezután elvehetik a piacot a magyar méztermelőktől, ez a cél.

2014. jan. 31. 21:14
 15/24 A kérdező kommentje:

Ez mekkora:

"eleve milyen röhejes, betiltani egy fát, még Rákosi alatt se volt ilyen"

Hát azt hittem lefordulok a székről ahogy oda értem hogy betiltani egy fát, húúú aztamindenit most nevettem egy jó ízűt :D

2014. jan. 31. 21:16
 16/24 anonim ***** válasza:

Neked valami rettenetes kavar lehet a fejedben a világ működésével kapcsolatban.

Eltekintve az akácfaírtási hoaxodtól:

- 2004-ben senki sem tudhatta, hogy milyen döntéseket hoz az EU, tehát nyílván nem is mondhatta volna ezt meg előre

- A rezsin nincs mit szabályozni, ára van amit ki kell fizetni. Lehet szociális alappon támogatni, de attól még Szergej nem ad olcsóbban gázt.

- Az EU elvárja a jogharmonizációt, ebben nem volt semmi meglepetés, 14 éven keresztül zajlott az előkészítés

- Semmit sem csinálhatunk úgy ahogy akarunk? Kinek a nevében beszélsz? A magadéban? Vagy az enyémben? Vagy a vezénylőtábornokéban?

- Ja hogy csak az a baj, hogy csóró vagy. Akkor vegyél példát a Lázár elvtársról, szerinte ennyit is érsz, bezzeg ő.

- Mindenesetre szép győzelem lenne Viktortól a rezsidémon után a nemlétező akácírtódémont is lenyomni.

2014. jan. 31. 21:42
 17/24 A kérdező kommentje:
Neked nem kívánok se többet se kevesebbet csak egy hosszú és nélkülöző életet. Na majd azután újra elbeszélgetünk e témában.
2014. jan. 31. 21:59
 18/24 anonim ***** válasza:
87%
Nem, Magyarország még csak most kezdődik.
2014. jan. 31. 22:08
 19/24 anonim ***** válasza:

Szerintem túlzás azt állítani hogy vége lenne az országnak. Vannak aggasztó és komplex problémák ahogy ez is az, nem hinném hogy valaha is "parancsot" kapnánk az akácok kiirtására.

Sajnos 16-os hozzászóló megítélésem szerint te egy olyan liberális vagy akinek sikeresen kimosták az agyát és elhiszed hogy a liberalizmus egy pozitív dolog ami jó az embereknek és az emberiségnek.

- Vagy egy olyan liberális vagy akinek nem kell kimosni az agyát és tudod hogy a liberalizmus egy pusztító dolog (több tekintetben mint a legtöbben gondolnák) de mivel számodra jó, ezért az ország és a világ többi része nem érdekel, tehát pusztán csak egy önző ember vagy akiben az empátia és az emberség még csak nyomokban sem fedezhető fel.

2014. febr. 1. 07:21
 20/24 anonim ***** válasza:
Ma leginkább tölgyest telepítenek vissza mindenféle kivágott erdő helyére (kötelező újra erdőként hasznosítani a véghasznált területet, és kötelező egy éven belül újra bevetni, nem csökkenhet az erdősített terület). Vagy van, hogy nyárfát. Az akác is kell, azt is telepítenek. Akácot persze a Közút meg a Vízügy is elég sokat "kitermel". Az utcákon is jó neki, szépen gondozva nem is válik veszélyessé vén korára. Mellesleg nem tervez az EU fa(j)irtást.
2014. febr. 2. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!