Kérdem én Magyarországnak vége van?
Kínában hatalmas a kereslete a magyar akácméznek, 1500 yüan egy üveg és általában ha megjelenik a boltbokban a helyiek sáskahadként csapnak le rá, pedig nem egy gazdag ország.
Az EU azért akarja betiltani az akácfákat, (eleve milyen röhejes, betiltani egy fát, még Rákosi alatt se volt ilyen) hogy ezt letörje és mégjobban ki legyünk szolgáltatva a Nyugatnak.
A púnió csak betiltani tud.
Szánalmas!
Akkor még az udvaromban is kivágatják a púnionos elvtársak?
Magyarország méztermelés terén valóban kiemelkedőnek számít, az ország méreteit nézve különösen.
Kár lenne ezt tönkretenni.
Ez már egy jól ismert stratégia, "tedd tönkre a konkurenciát és szerezd meg a piacát"
Eddig is ezt csinálták, emögött a terv mögött érdekek húzódnak.
A nyugati méhészek ezután elvehetik a piacot a magyar méztermelőktől, ez a cél.
Ez mekkora:
"eleve milyen röhejes, betiltani egy fát, még Rákosi alatt se volt ilyen"
Hát azt hittem lefordulok a székről ahogy oda értem hogy betiltani egy fát, húúú aztamindenit most nevettem egy jó ízűt :D
Neked valami rettenetes kavar lehet a fejedben a világ működésével kapcsolatban.
Eltekintve az akácfaírtási hoaxodtól:
- 2004-ben senki sem tudhatta, hogy milyen döntéseket hoz az EU, tehát nyílván nem is mondhatta volna ezt meg előre
- A rezsin nincs mit szabályozni, ára van amit ki kell fizetni. Lehet szociális alappon támogatni, de attól még Szergej nem ad olcsóbban gázt.
- Az EU elvárja a jogharmonizációt, ebben nem volt semmi meglepetés, 14 éven keresztül zajlott az előkészítés
- Semmit sem csinálhatunk úgy ahogy akarunk? Kinek a nevében beszélsz? A magadéban? Vagy az enyémben? Vagy a vezénylőtábornokéban?
- Ja hogy csak az a baj, hogy csóró vagy. Akkor vegyél példát a Lázár elvtársról, szerinte ennyit is érsz, bezzeg ő.
- Mindenesetre szép győzelem lenne Viktortól a rezsidémon után a nemlétező akácírtódémont is lenyomni.
Szerintem túlzás azt állítani hogy vége lenne az országnak. Vannak aggasztó és komplex problémák ahogy ez is az, nem hinném hogy valaha is "parancsot" kapnánk az akácok kiirtására.
Sajnos 16-os hozzászóló megítélésem szerint te egy olyan liberális vagy akinek sikeresen kimosták az agyát és elhiszed hogy a liberalizmus egy pozitív dolog ami jó az embereknek és az emberiségnek.
- Vagy egy olyan liberális vagy akinek nem kell kimosni az agyát és tudod hogy a liberalizmus egy pusztító dolog (több tekintetben mint a legtöbben gondolnák) de mivel számodra jó, ezért az ország és a világ többi része nem érdekel, tehát pusztán csak egy önző ember vagy akiben az empátia és az emberség még csak nyomokban sem fedezhető fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!